بورسبین الملل

نشست سالانه و مجمع عمومی فدراسیون جهانی بورس ها (WFE) به میزبانی بورس آتن برگزار شد

پنجاه و هشتمین نشست سالانه و مجمع عمومی فدراسیون جهانی بورس ها (WFE) از تاریخ دهم تا دوازدهم مهرماه ۱۳۹۷ (دوم تا چهارم اکتبر ۲۰۱۸) به میزبانی بورس آتن برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی از شرکت بورس تهران، این نشست با حضور ۳۰۰ نماینده از بورس های وابسته و عضو این فدراسیون از جمله بورس تهران، فرابورس، بورس کالای ایران، شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه برگزار شد. در این نشست حسن محمد تبار معاون پشتیبانی، به نمایندگی از بورس تهران حضور یافت.

در اولین روز از این نشست، گزارشی تحت عنوان “نگاهی کلی بر بازار بنگاه های کوچک و متوسط فدراسیون جهانی بورس ها” که توسط ( (SMEWGگروه کاری SME فدراسیون جهانی بورس ها گردآوری شده بود، انتشار یافت. این گزارش وضعیت فعلی ۳۳ بنگاه کوچک و متوسط در ۲۹ بورس عضو WFE را مورد بررسی قرار می دهد. همچنین در این کنفرانس به اهمیت رشد و گسترش این بنگاه ها (SMEs) و لزوم حمایت بورس های عضو از آنها برای رسیدن به اقتصاد پایدار پرداخته شد.

در دومین روز از برگزاری این جلسه بورس لندن، بورس کویت، بورس کالای هند، بورس تونس، شرکت سپرده گذاری و تسویه وجوه اوراق بهادار چین (CSDC) و بورس اوراق بهادار نایروبی به عنوان شش عضو جدید WFE اعلام شدند. همچنین هفت عضو جدید هیئت مدیره   WFEاز بورس سوییس، بازارهای جهانی cbeo ، بورس ملی هند، گروه CME ، بورس شانگهای، دویچه بورس و بورس ژوهانسبورگ انتخاب و نیکی نیوتون کینگ (از بورس ژوهانسبورگ) به عنوان دبیر کل جدید این فدراسیون معرفی شد.

در سومین روز از این رویداد،  WFEپنج اصل پایداری را برای بورس های عضو به شرح زیر منتشر کرد:

* آموزش به شرکت کنندگان در فضای بورسی درباره اهمیت اصول پایداری

* ارتقای سطح دسترسی سرمایه گذار به اطلاعات مرتبط و مفید برای تصمیم گیری

* مداخله فعال سهامداران در بورس ها برای پیشبرد برنامه های تامین مالی پایدار

* ایجاد بازارها و محصولاتی که از ارتقای تامین مالی پایدار و جهت گیری مجدد جریان مالی حمایت می کند.

* ایجاد حاکمیت داخلی موثر در بورس ها و فرایندهای عملیاتی و سیاست های حمایت از پایداری مالی

شایان ذکر است در این رویداد سایر موضوعات از قبیل عوامل تاثیرگذار بر زیرساخت ­های بازار، برگزیت (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا)، حاکمیت شرکتی و اهمیت صندوق های قابل معامله بورسی (ETFs) مورد بحث قرار گرفت.

 

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا