بانکبانک و بیمهصوت

نبود نظارت عملی بر بانکها طبق اصول اسلامی

 

عضو کمیته فقهی بانک مرکزی گفت: تاکنون هیچ ساختاری جهت نظارت عملی برفعالیت بانک ها طبق اصول بانکداری اسلامی در کشور وجود نداشته است.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی،  علی صالح آبادی در گفتگو با برنامه «روی خط اقتصاد» رادیو اقتصاد با اشاره به اینکه در حال حاضر بانک های کشور طبق قانون بانکداری اسلامی ۴۰ سال قبل اداره می شوند، افزود: علاوه براین جای توسعه دهنده ابزارهای اسلامی نیز در نظام بانکداری ایران به شدت خالی بوده است.

همچنین بخوانید

وی در ادامه با اشاره به اینکه کمیته فقهی از سال ۸۶ در سازمان بورس و اوراق بهادار تشکیل و تجربیات موفقی را کسب کرده است، اظهارداشت: بدون شک با تشکیل چنین کمیته ای در بانک مرکزی ضمن نظارت شرعی بر عملکرد بانک ها به یقین ابزارهای جدید در نظام پولی تعریف و در سیستم بانکی به کار گرفته خواهد شد.

رئیس انجمن مالی اسلامی ضمن اشاره به برگزاری چهارمین همایش مالی اسلامی با موضوع «نقش نهادهای مالی اسلامی در ثبات اقتصادی » در یازدهم آذرماه امسال گفت: این انجمن هرساله همایش سالانه مالی اسلامی را در کشور برگزار می کند.

وی با تاکید بر اینکه این روزها ثبات اقتصادی و حفظ ارزش پول ملی در کشور ضرورت دارد، افزود: نقش نهادهای مالی اسلامی در تحقق این موارد در همایش مزبور مورد بررسی قرار می گیرد.

عضو کمیته فقهی بانک مرکزی ضمن اشاره به ارسال ۴۵ مقاله به دبیرخانه چهارمین همایش مالی اسلامی اظهارداشت: این مقالات از سوی داوران ارزیابی و ۱۷ مقاله مورد پذیرش واقع شده که تعدادی در همایش ارائه خواهد شد.

وی در ادامه با اعلام اینکه سال گذشته سومین همایش مالی اسلامی در زمینه توسعه ابزارهای مالی اسلامی برگزار شد، یادآورشد: ایجاد کمیته فقهی بانک مرکزی در این همایش مورد بررسی قرار گرفت.

صالح آبادی اذعان داشت: خوشبختانه امسال بر اساس این بررسی های کمیته فقهی در بانک مرکزی تشکیل شد.

 

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا