امور زیربناییكشاورزی و دامپروری

وزارت جهاد خواستار اصلاح کرایه حمل چغندرقند شد

وزارت جهاد کشاورزی طی نامه‌ای به سازمان برنامه و بودجه کشور خواستار اصلاح و افزایش کمک کرایه حمل چغندرقند به منظور تسریع ارسال این محصول به کارخانجات قند و کاهش دغدغه‌های کشاورزان شد.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مجری طرح چغندرقند وزارت جهاد کشاورزی افزود: در پی مشکلات مربوط به حمل چغندر پاییزه در استان خوزستان به کارخانجات قند کشور و افزایش کرایه حمل و همزمانی با برداشت برخی محصولات مانند گندم و کلزا، وزیر جهاد کشاورزی طی نامه‌ای به سازمان برنامه و بودجه کشور، پیشنهاد اصلاح و افزایش کمک کرایه حمل و نقل چغندرقند به کارخانجات قند را ارائه داده است.

علیرضا یزدانی بر حمل هر چه سریع‌تر چغندر پاییزه به کارخانجات قند با توجه به گرم شدن هوا تاکید کرد و اظهار داشت: چغندر پاییزه استان خوزستان به هشت کارخانه قند در کشور از جمله قزوین، اصفهان و چهارمحال و همدان حمل می‌شود.

وی با بیان اینکه طی چند سال اخیر در قیمت تضمینی چغندر قند، کمک کرایه نیز لحاظ شده است، تصریح کرد: هر سال در قیمت خرید تضمینی چغندرقند که توسط شورای اقتصاد به تصویب می‌رسد، مبلغی به عنوان کمک کرایه لحاظ می‌شود و این کمک کرایه مبلغ ۶۱۵ ریال به ازای هر کیلو گرم چغندر تحویلی به کارخانجات قند در سال زراعی ۹۸-۹۷ بوده که امیدواریم با پیشنهاد وزیر جهاد کشاورزی و تصویب شورای اقتصاد این رقم افزایش یابد.

یزدانی ادامه داد: برای تسهیل حمل این محصول از استان خوزستان به کارخانجات قند در جلسه‌ای در این استان تصویب شد که از ظرفیت شرکت‌های ملی حمل و نقل استفاده شود.

وی گفت: حمل چغندر پاییزه استان خوزستان با برداشت و حمل محصولاتی مانند گندم، کلزا و سبزی و صیفی جات و محموله‌های نهاده‌های دام همزمان شده و امیدواریم با استفاده از ظرفیت شرکت‌های ملی حمل و نقل، مشکل چغندرکاران برطرف شود.

مجری طرح چغندر قند وزارت جهاد کشاورزی سطح زیر کشت چغندر پاییزه در کشور را حدود ۱۵ هزار هکتار عنوان و پیش بینی کرد: امسال نزدیک به یک میلیون تن چغندر پاییزه در کشور تولید شود.

منبع

مهر

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا