انرژی

کمبود برق با تغییر ساعات ادارات جبران نمی شود

 

یک کارشناس حوزه انرژی گفت: توسعه صنعت برق نیاز به مدیریت جدی دارد و با تغییر ساعات ادارات درست نمی شود.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی،  جواد نوفرستی کارشناس حوزه انرژی در گفتگو با برنامه نو دوهشتی های رادیو اقتصاد گفت: مهم ترین چالش صنعت برق تعهد پذیری و پاسخگویی مئسولان است. طرح های توسعه انرژی های تجدید پذیر نیاز به یک اراده جدی دارد تا بخش عمده ای از نیازهای برق کشور را تامین کند ولی مسئولان به جای تهیه زیر ساخت های اساسی در این حوزه، با تغییر ساعات ادارات فقط موجب زحمت و مشکل مردم می شوند.

همچنین بخوانید

وی با اشاره به روند تولید برق در ایران افزود: عمده تولیدات برق ما از راه سوخت های فسیلی تامین می شود که آلودگی هوا و راندمان پایین را به همراه دارد.

وی صنعت برق کشور را بصورت عملی ورشکسته خواند و گفت: برای تولید برق ۷۰ در صد از سوخت در نیروگاه ها به هدر می رود و با توجه به قیمت پایین سوخت اختصاصی به نیروگاه ها، اتلاف سرمایه ملی در این حوزه فروان است و اگر همین گاز را به کشورهای دیگر صادر کنیم ۴۴۰ برابر سود می کنیم .

جواد نوفرستی وضعیت نیروگاه های برق آبی را بهتر از نیروگاه های سوختی دانست و گفت: با بارندگی های امسال و پر شدن سدها پیش بینی می شود که وضعیت خاموشی های امسال به مراتب بهتر از سال های گذشته باشد ولی در حوزه مصرف بهینه ، ارتقاء نیروگاه ها و توسعه انرژی های تجدید پذیر هیچ راهکار عملی و جدی صورت نگرفته است.

وی یکی از راهکارهای ایجاد صرفه جویی را تعرفه های مشوقی برای مصرف کنندگان دانست و گفت: بهترین مشوق تغییر ندادن تعرفه کم مصرف ها می باشد . ۲۰ درصد از مصرف کنندگان ما در ساعات پیک مصرف ۵۲ درصد برق را مصرف می¬نماید و دولت برقی را که با هزینه ۸۰۰ تومانی خریداری کرده، به مشرکین به قیمت ۲۱۱ تومان می فروشد.

وی ادامه داد: اگر مصرف کنندگان در شرایط اقلیمی معتدل زیر ۳۰۰ کیلو وات ساعت برق مصرف کنند تعرفه پرداختی هیچ تغییر نکند و اگر بالاتر از این میزان مصرف کنند هزینه واقعی را بپردازند، مسلما مدیریت مصرف بهتر صورت خواهد گرفت.

 

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا