انرژی

برگزاری فستیوال نوآوری‌ "از پساب تا آب"

فستیوال «نوآوری‌ از پساب تا آب» توسط شبکه فن‌بازار ملی ایران (پارک فناوری پردیس) و با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی، در محل ساختمان شکوفایی شرکت‌های دانش بنیان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی، این فستیوال پانزدهمین فستیوال عرضه نوآوری بوده که طی فراخوانی در زمستان سال گذشته، بیش از ۱۰۰ طرح به دبیرخانه مربوطه ارسال شده و پس از دو مرحله ارزیابی، در نهایت هشت طرح به عنوان طرح‌­های منتخب انتخاب شده‌­اند.

این طرح‌­ها و اختراعات در روز برگزاری فستیوال به مخاطبان و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی معرفی و زمینه تعامل بین طرفین با برگزاری جلسات دوجانبه (B2B) در محل صندوق نوآوری و شکوفایی فراهم ‌شد.

همچنین بخوانید

محورهای اصلی این فستیوال شامل راهکارهای تصفیه و شیرین‌سازی آب، فناوری‌های نوین در راستای استفاده مجدد از پساب و رفع چالش‌های زیست‌محیطی پساب است.

از مزایای این فستیوال برای نوآوران و صاحبان نوآوری و فناوری می‌­توان به امکان تجاری‌سازی نوآوری از طریق سرمایه‌گذاری مشترک، اعطای لیسانس و یا فروش مالکیت نوآوری، امکان رشد و توسعه تولید و بازار از طریق ایجاد همکاری مشترک و استفاده از توانمندی سرمایه‌گذاران و صنعتگران، وجود تسهیلات برای تکمیل مستندات جهت ارائه به سرمایه‌گذاران و… اشاره کرد.

فستیوال نوآوری از پساب تا آب برای سرمایه‌گذاران و صنعت‌گران نیز مزایایی مانند استفاده از نوآوری‌های بازار برای رفع مشکلات موجود در صنعت، امکان انتخاب از میان نوآوری‌های مختلف برای کاهش ریسک هزینه تحقیق و توسعه، رصد فرصت‌های سرمایه‌­گذاری در فناوری‌های موجود در حوزه استراتژیک آب و… دارد.

علاوه بر این در این فستیوال، مرکز پژوهش و فناوری علم و توسعه دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان بازوی علمی حضور داشت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از شرکت­هایی که در این فستیوال به توافق رسیده‌­اند نیز حمایت‌های مادی و معنوی خواهد کرد.

در همین راستا فستیوال «نوآوری‌ از پساب تا آب» امروز با حضور سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان داخلی و خارجی صنایع مختلف مربوط به حوزه آب و پساب و با هدف تجاری‌سازی نوآوری‌ها در حوزه آب و پساب تشکیل شد.

در این فستیوال، مرضیه شاوردی، مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در سخنانی گفت: خدمات صندوق به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور بر اساس عمر شرکت­ها متفاوت است که از جمله این خدمات می‌توان به سرمایه‌­گذاری، مشاوره و عارضه­‌یابی، آموزش، ضمانت­نامه، خدمات بلاعوض توانمندسازی و … اشاره کرد.

وی صندوق‌­های پژوهش و فناوری را نهاد همکار صندوق نوآوری و شکوفایی خواند و افزود: بر اساس رویکرد مدیریت جدید صندوق، تاکنون با ۱۸ صندوق پژوهش و فناوری همکاری خود را آغاز کرده‌­ایم؛ در این رابطه صندوق نوآوری و شکوفایی ۲۶۹ میلیارد تومان تسهیلات و ۹۰۰ میلیارد تومان خط اعتباری به صندوق‌­های پژوهش و فناوری اختصاص داده است.

شاوردی با اشاره به رویکردهای صندوق در حوزه آب، عنوان کرد: از آنجا که این حوزه یکی از چالش­‌های اصلی کشور است، جزو طرح‌­های اولویت‌­دار صندوق نیز قرار گرفته است. در این بخش ما دو بحث را مورد توجه قرار داده‌­ایم؛ یکی مساله فن­اوری و نوآوری در بخش کشاورزی و دیگری بازگرداندن آب‌­های استفاده شده به چرخه آب که در این زمینه برای حمایت از شرکت‌­های دانش‌­بنیان فعال بسته‌­های مختلفی در نظر گرفته­‌ایم.

انتهای پیام

منبع

ایسنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا