امور زیربناییراه و ساختمان

خط آهن رشت در آینده به منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا متصل می‌شود

فرماندار آستارا گفت: با توجه به شرایط ویژه اقتصادی بندر آستارا، خط آهن بین‌المللی وارد منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا می شود.

همچنین بخوانید

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی، حسن رستم‌زاد ظهر امروز در جلسه ستاد سرمایه‌گذاری این شهرستان اظهار داشت: آستارا یکی از مهم‌ترین شهرهای استان و کشور بوده که با دارا بودن مرز آبی، زمینی و ریلی تبدیل به یک شهر بین المللی شده است.

فرماندار شهرستان آستارا با اشاره به اینکه آستارا معدن فرصت‌های سرمایه گذاری است افزود: یکی از مهم‌ترین راهکارهای توسعه اقتصادی این شهرستان استفاده از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی است.

رستم‌زاد با تاکید بر اینکه تمام دستگاه‌های اجرایی شهرستان موظف به حمایت از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی هستند تصریح کرد: درب فرمانداری این شهرستان بر روی سرمایه‌گذاران باز است و ما آماده رفع مشکلات این عزیزان هستیم.

نماینده دولت در شهرستان آستارا اظهار داشت: موقعیت‌های گردشگری و تجاری این شهرستان بهترین فرصت برای سرمایه‌گذاری است و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی می‌توانند از این فرصت استفاده کنند.

فرماندار شهرستان آستارا اظهار داشت: جذابیت‌های زیادی برای سرمایه‌گذاری در این شهرستان ایجاد شده و آمادگی کامل خود را در راستای حمایت از این عزیزان اعلام می کنیم.

رستم‌زاد با تاکید بر اینکه هیچ دولتی به تنهایی  قادر به اجرای طرح‌های سرمایه گذاری نیست اعلام کرد: دولت‌ها تنها می‌توانند با حمایت بخش خصوصی اهداف اقتصادی خود را به پیش ببرند.

وی با اشاره به ایجاد خط آهن بین المللی آستارا-آستارا تصریح کرد: دولت با سرمایه‌گذاری و مشارکت جمهوری آذربایجان، خط ریلی آستارا – آستارا را به ثمر نشاند و فرصت‌های سرمایه‌گذاری این شهرستان را چندین برابر کرد.

فرماندار شهرستان آستارا با اشاره به موقعیت ممتاز خط آهن و بندر در این شهرستان افزود: خط ریلی آستارا – آستارا نقطه کانونی کریدور شمال -جنوب است و تاثیر آن در حوزه تجارت خارجی غیرقابل انکار است.

رستم‌زاد درباره امکان اتصال خط آهن رشت -آستارا به داخل محدوده منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط ویژه اقتصادی بندر آستارا این خط آهن وارد منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا می‌شود.

فرصت های سرمایه گذاری شهرستان آستارا

 توریسم سلامت : با توجه به ورود سالانه ۷۰۰ هزار نفر گردشگر خارجی می تواند به عنوان یک فرصت مهم برای ارز آوری و همگرایی بین دوکشور ایران و جمهوری آذربلیجان واقع گردد

جاذبه های گردشگری: شهرستان آستارا دارای ۵ منطقه نمونه گردشگری استان شاکل( تالاب استیل_ بی بی یانلو _ منطقه کوته کومه و آبشار لاتون_ منطقه ساحلی قره سو و ساحل صدف) بوده و جزو ۲۰ شهر گردشگر پذیر کشور می باشد

گردشگری در آستارا می توان به طور کلی در چهار شاخه شامل جاذبه های دینی و مذهبی، جاذبه های تاریخی، جاذبه های اقتصادی و بازار، و جاذبه های طبیعی دسته بندی نمود و سرمایه گذاری در حوزه گردشگری و تفریحی در سطح شهرستان همیشه دارای توجیه اقتصادی و بهره وری بالا بوده است.

ظرفیت های شهرستان آستارا

موقعیت جغرافیایی شهرستات به لحاظ داشتن مرز زمینی و ریلی و دریایی

تنها نقطه اتصال شمال کشور به اروپا

تردد بین المللی ۷۰۰ هزار نفر

وجود ۱۸ کیلومتر مرز ساحلی

پتانسیل بالای روستاهای شهرستان مانند حیران و کوته کومه و آبشار لاتون دانست

وی پیشنهادات سرمایه گذاری شهرستان را شامل:

سرمایه گذاری در حوزه شیلات و ایجاد دهکده آبزی پروری

پرورش ماهی در قفس در دریا

سرمایه گذاری در زمینه کشتی های تفریحی و مسافرتی

ایجاد شهر بازی مدرن

سرمایه گذاری در منطقه تالاب و حاشیه استیل

ایجاد پایانه بزرگ ترمینال شهری و بین شهری

سرمایه گذاری در زمینه طرح مجتمع استخر شهری

احداث مسیر دسترسی مناسب به آبشار لاتون و و ایجاد مجتمع های اقامتی

واگذاری عرصه ساحل صدف به سرمایه گذار بخش خصوصی

واگذاری عرصه روبروی دانشگاه آزاد جهت سرمایه گذاری در عرصه گردشگری

ایجاد پایانه صادراتی گل و گیاه

ایجاد میدان تره بار و توزیع عمده محصولات کشاورزی

احداث سردخانه زیر صفر و بالای صفر درجه و انبار های سورت و نگهداری مواد غذایی به لحاظ تسهیل صادرات ذکر کرد

منبع

ایلنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا