انرژی

صنعتی که هنوز پانگرفته بود، با نوسانات ارزی از پا افتاد

نوسانات نرخ ارزی موجب شد تا هزینه‌های سامانه‌های خورشیدی خانگی به شدت افزایش یابد و این امر موجب تضعیف صنعت تجدیدپذیری شد که تازه در کشور در حال توسعه بود.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی، جواد جعفرزاده، مدیرعامل یکی از شرکت‌های سازنده تجهیزات حوزه انرژی‌های تجدیرپذیر در لایو اینستاگرام انجمن صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر ایران با موضوع “بررسی وضعیت حوزه سامانه‌های خورشیدی کوچک مقیاس در کشور”، آلودگی هوای کلانشهرها و قطعی برق و مدیریت شبکه توزیع را از چالش‌های این روزهای کشور عنوان کرد و گفت: اساس و بنیان سیاست توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر کوچک مقیاس تولید و مصرف در محل است و با توسعه نیروگاه‌های کوچک و بزرگ مقیاس می‌توانیم تا ۳۰ درصد برق مورد نیاز کشور را تامین کنیم.

وی با تاکید بر اینکه با توسعه این نوع نیروگاه‌ها می‌توان خستگی و بار بزرگی از دوش نیروگاه‌های سیکل ترکیبی برداشت، اظهار کرد: اجرای این سیاست می‌تواند این انتظار را برآورد که دیگر شب‌های بدون برق نداشته باشیم.

همچنین بخوانید

جعفرزاده با اشاره به مکاتبات وزارت نیرو برای افزایش خرید تضمینی برق تجدیدپذیر، یادآور شد: با این تلاش‌ها تصمیم گرفته شد که خرید تضمینی برق برای نیروگاه‌های تجدیدپذیر تا ۱۰۰ کیلووات تا ۲۰ درصد افزایش یابد، در حالی که هزینه‌های احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر نسبت به سال ۹۸ دو برابر شده است و این امر توجیه اقتصادی پروژه‌های این حوزه را با چالش مواجه کرده است.

این فعال صنعت تجدیدپذیر با اشاره به فعالیت شرکت‌های تولیدکننده تجهیرات این حوزه و موفقیت آنها در تولید اینورترهای متصل به نیروگاه‌های کوچک مقیاس، تاکید کرد: با وضعیتی که در کشور ایجاد شده، صنعتی که هنوز در کشور پا نگرفته بود، از پا افتاد و ما نتوانستیم محصولات تولیدی را به بازار برسانیم.

انتهای پیام

منبع

ایسنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا