كشاورزی و دامپروری

روسیه برای تثبیت قیمت مواد غذایی مالیات صادرات گندم را ۲ برابر کرد

عوارض صادرات گندم روسیه دو برابر شد و به ۵۰ یورو (۶۰.۴۴ دلار) در هر تن رسید و این روال تا زمان اعمال مالیات شناور دائمی در ماه ژوئن همچنان ادامه خواهد داشت.

به گزارش آرمان اقتصادی به نقل از راشاتودی، عوارض صادرات گندم روسیه از روز گذشته (۱ مارس) دو برابر شد و به ۵۰ یورو (۶۰.۴۴ دلار) در هر تن رسید و این روال تا وضع مالیات شناور دائمی در ماه ژوئن همچنان ادامه خواهد داشت.

آخرین اخبار و مطالب اقتصادی در توئیتر پایگاه خبری آرمان اقتصادی. (کلیک کنید)

همچنین بخوانید

این عوارض در ماه فوریه به منظور محافظت از عرضه داخلی و تثبیت قیمت آرد و نان وضع شد و برای برخی غلات تحت محدودیت صادرات ۱۷.۵ میلیون تن برای باقیمانده سال در طی فصل جاری اعمال می شود.

بر اساس این گزارش، مالیات گندم شامل کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا نمی شود.

مقامات روسیه همچنین افزایش مالیات صادرات ذرت و جو را به ترتیب به ۲۵ یورو (۳۰.۲۳ دلار) و ۱۰ یورو (۱۲.۰۹ دلار) تصویب کرده اند. صادرات چاودار روسیه مشمول مالیات نیست.

دولت روسیه در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: این اقدام صادرات را کاهش می دهد و به تمرکز مجدد بازیگران بازار از فروش کالاهای کشاورزی به صادرات کالاهای کشاورزی با ارزش افزوده بالا کمک خواهد کرد.

این مصوبه فعلی در تاریخ ۲ ژوئن منقضی می شود، یعنی زمانی که مالیات شناور برای گندم ، ذرت و جو اعمال می شود. این اقدام فروشندگان را ملزم به ثبت قرارداد صادرات خود در بورس مسکو می کند.

طبق سیستم مالیات شناور، شاخص قیمت پایه برای گندم ۲۰۰ دلار در هر تن ثابت شده است، بنابراین فقط در صورتی اعمال می شود که قیمت محاسبه شده بازار بیش از آستانه ۲۰۰ دلار در هر تن باشد. برای ذرت و جو، شاخص قیمت پایه ۱۸۵ دلار در هر تن تعیین شده است.

طبق گفته دولت، این طرح تأثیر منفی نوسانات قیمت را که در سطح جهانی در بازار داخلی روسیه دیده می شود، به حداقل می رساند.

انتهای پیام/

 

منبع

تسنیم

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا