بین الملل

بدهی فدرال آمریکا به ۱۰۲ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور افزایش می یابد

دفتر بودجه کنگره آمریکا پیش‌بینی می‌کند بدهی فدرال آمریکا در ۲۰۲۱ به خاطر هزینه‌های بالای مربوط به بحران کرونا تا ۱۰۲ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور افزایش یابد و تا ۲۰۵۱ به ۲۰۲ درصد برسد.

 به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی به نقل از رویترز، دفتر بودجه کنگره آمریکا در آخرین پیش‌بینی بلند مدت خود اعلام کرد بار بدهی فدرال آمریکا طی ۳۰ سال آینده دو برابر شده و به ۲۰۲ درصد از تولید ناخالص داخلی آن می‌رسد که نتیجه رشد کسری بودجه و افزایش نرخ بهره خواهد بود.

 آخرین اخبار اقتصادی در توئیتر آرمان اقتصادی.

همچنین بخوانید

 این دفتر پیش‌بینی می‌کند بدهی فدرال آمریکا در ۲۰۲۱ به خاطر هزینه‌های بالای مربوط به بحران کرونا تا ۱۰۲ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور افزایش یابد. این هزینه ها طی یک دهه آینده از بین رفته و کسری بودجه سالانه آمریکا را به متوسط ۴.۴ درصد از تولید ناخالص داخلی می‌رساند. کسری بودجه آمریکا در حال حاضر برابر با ۱۰.۳ درصد است.

 ولی پیش بینی می‌شود کسری بودجه از ۲۰۳۲ تا ۲۰۴۱ به طور متوسط تا ۷.۹ درصد از تولید ناخالص داخلی افزایش یابد و طی دوره ۲۰۴۲ تا ۲۰۵۱ به ۱۱.۵ درصد از تولید ناخالص داخلی برسد.

 این پیش‌بینی‌ها تاثیرات احتمالی بسته محرک اقتصادی ۱.۹  تریلیون دلاری جو بایدن و طرح‌های او را برای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها، آموزش و تحقیقات در نظر نگرفته است.

 عامل اصلی افزایش بدهی آمریکا در دهه‌های آینده از نظر تحلیلگران دفتر بودجه کنگره این کشور، فرضیه افزایش نرخ بهره به دنبال بهبود اقتصاد از بحران کروناست. این دفتر پیش‌بینی می‌کند سود اوراق قرضه ۱۰ ساله خزانه‌داری آمریکا از متوسط ۱.۶ درصد در دوره ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۵ ، تا ۳ درصد طی دوره ۲۰۲۶ تا ۲۰۳۱ افزایش یافته و در ۲۰۵۱ به ۴.۹ درصد برسد.

 سوده اوراق قرضه ۱۰ ساله آمریکا طی هفته‌های اخیر با توجه به خوش‌بینی در مورد رشد اقتصاد این کشور و نگرانی از افزایش احتمالی تورم در آینده، افزایش یافته و به ۱.۵۵ درصد رسیده است. این رقم در بیشتر روزهای سال گذشته میلادی کمتر از یک درصد بود.

 تحلیلگران دفتر بودجه کنگره آمریکا عقیده دارند نرخ بالاتر بهره هم کسری سالانه را افزایش می‌دهد و هم نسبت بدهی را به تولید ناخالص داخلی.

 انتهای پیام/۸۶

منبع

تسنیم

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا