ارتباطات و فناوري اطلاعاتامور زیربنایی

تعداد شکایات از مخابرات افزایش یافته است

مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده رگولاتوری اعلام کرد: سهم شرکت مخابرات ایران از کل شکایات ثبت‌شده در سامانه ثبت و پاسخگویی به شکایات از ۳۴ درصد در سال ۱۳۹۸ به بیش از ۴۲ درصد در سال گذشته افزایش پیدا کرده است.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی به نقل از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، پیمان قره‌داغی با اشاره به افزایش دو برابری تعداد شکایات ثبت‌شده در سامانه ثبت و پاسخگویی به شکایات (۱۹۵) گفت: در سال گذشته ۲۱۴ هزار و ۸۱۸ شکایت و در سال ۹۸، ۱۱۸ هزار و ۷۸۷ شکایت در سامانه ۱۹۵ ثبت شده است که سهم شرکت مخابرات ایران در سال گذشته ۹۱ هزار و ۳۷۸ شکایت و در سال ۹۸، ۴۱ هزار و ۱۰۴ شکایت بوده است.

وی با بیان اینکه در سال ۱۳۹۸، ۲۳ هزار و ۷۵۴ شکایت و در سال ۹۹، ۴۳ هزار و ۷۱۰ شکایت در سامانه ۱۹۵ درباره اینترنت شرکت مخابرات ثبت شده است، افزود: عدم تضمین کیفیت سرویس ارایه‌شده، ارایه خدمات پشتیبانی نامطلوب، عدم جمع‌آوری سرویس، تاخیر در نصب و راه‌اندازی از شکایات پرتکرار این حوزه هستند.

مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده رگولاتوری عنوان کرد: در حوزه تلفن ثابت نیز در سال ۱۳۹۸، ۱۷ هزار و ۳۵۰ شکایت از شرکت مخابرات ایران ثبت شده که این رقم در سال ۱۳۹۹ به ۴۷ هزار و ۶۶۸ مورد افزایش پیدا کرده است. قطع ارتباط، ارایه خدمات پشتیبانی نامطلوب، عدم تامین کابل سرقت‌شده، عدم واگذاری خط تلفن ثابت ثبت‌نام‌شده از موضوعات شکایات پرتکرار حوزه تلفن ثابت شرکت مخابرات بودند.

قره‌داغی با اشاره به وضعیت عملکرد مناطق مخابراتی این شرکت، عنوان کرد: استان‌های تهران با ۳۱ درصد، خراسان رضوی با ۱۴ درصد و خوزستان با ۷ درصد، به ترتیب بیشترین سهم و استان‌های چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و ایلام با درصد زیر یک، کمترین سهم از کل شکایات مربوط به شرکت مخابرات ایران در سال ۱۳۹۹ را دارا بودند.

وی درباره متوسط زمان پاسخگویی به شکایات شرکت مخابرات ایران بیان کرد: متوسط زمان پاسخگویی این شرکت، از ۹ روز در سال ۱۳۹۸ به ۱۵ روز در سال ۱۳۹۹ افزایش پیدا کرده است، در حالی که متوسط زمان پاسخگویی به شکایات سایر اپراتورها از ۱۱ روز در سال ۱۳۹۸ به ۹ روز در سال ۱۳۹۹ کاهش یافته است.

مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده رگولاتوری در ادامه گفت: استان‌های گلستان با ۵۳ روز، گیلان با ۴۰ روز و البرز با ۲۶ روز بیشترین متوسط زمان پاسخگویی و استان‌های سمنان، یزد، قزوین و ایلام با کمتر از دو روز، کمترین متوسط زمان پاسخگویی را در سامانه ۱۹۵ در سال ۱۳۹۹ دارا بودند.

قره‌داغی افزود: با توجه به آمارهای سامانه ۱۹۵، رگولاتوری در سال گذشته جلساتی با شرکت مخابرات ایران و مناطق مخابراتی برگزار کرد. در این جلسات بر تدوین برنامه عملیاتی برای ارتقای خدمات، رفع شکایات با موضوعات پرتکرار و کاهش زمان پاسخگویی به شکایات تاکید شد.

انتهای پیام

منبع

ایسنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا