بانک و بیمهطلا و ارز

کاهش ۲.۷درصدی قیمت جهانی طلا در سپتامبر

قیمت طلا در بازارهای بین المللی در پایان مبادلات روز جمعه بار دیگر با کاهش روبرو شده است.

به گزارش پایگاه اینترنتی مارکت واچ، قیمت طلا در پایان مبادلات روز جمعه و همین طور در هفته ای که گذشت بار دیگر کاهش یافته است. افزایش ارزش دلار آمریکا مهمترین عامل کاهش قیمت طلا اعلام شده است.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی به نقل از سایت طلا، اعلام سیاست های جدید مالیاتی دولت ترامپ از یک سو و گمانه زنی های مربوط به افزایش نرخ بهره فدرال رزرو در نشست دسامبر تاثیر زیادی بر افزایش ارزش دلار و کاهش قیمت طلا داشته است.

قیمت هر اونس طلا در پایان مبادلات روز جمعه با ۰.۳ درصد کاهش به کمتر از ۱۲۸۱ دلار رسیده است. قیمت طلا در هفته ای که گذشت با کاهش یک درصدی روبرو شده و در ماه سپتامبر نیز افت ۲.۷ درصدی را تجربه کرده است. البته قیمت این فلز گرانبها در سه ماه سوم امسال بیش از ۳.۶ درصد افزایش یافته است.

قیمت هر اونس نقره نیز با یک درصد کاهش به کمتر از ۱۶.۶۷ دلار رسیده است. قیمت نقره نیز در هفته گذشته ۱.۸ درصد کاهش داشته ولی در سه ماه سوم امسال با افزایش یک درصدی همراه شده است.

تحلیلگران بازارهای بین المللی بر این باورند که انتظارات مربوط به افزایش نرخ بهره فدرال رزرو، انتشار آمارهای مثبت اقتصادی و اصلاحات مالیاتی در آمریکا به ضرر قیمت طلا بوده و پیش بینی می شود این روند نزولی در کوتاه مدت ادامه داشته باشد.

البته کارشناسان اقتصادی پیش بینی می کنند که تشدید تنش های سیاسی به خصوص اوضاع کره شمالی می تواند چشم انداز قیمت طلا را تغییر دهد و بار دیگر موجب افزایش قیمت به بیش از ۱۳۰۰ دلار در هر اونس شود.

تحلیلگران معتقدند که قیمت طلا در کوتاه مدت تحت تاثیر نوسانات ارزش دلار و بهره اوراق قرضه آمریکا قرار خواهد داشت.

تازه ترین آمارهای اقتصادی نشان می دهد که هزینه های مصرفی در آمریکا طی ماه اوت با افزایش ۰.۱ درصدی روبرو شده است.

به نظر می رسد قیمت طلا در روزهای آینده تحت تاثیر انتشار آمارهای مهم اقتصادی آمریکا منطقه یورو و چین قرار خواهد داشت. تقاضای فیزیکی در بازارهای نوظهور و در حال توسعه به خصوص چین و هند تاثیر زیادی بر قیمت طلا خواهد داشت.

در صورت تشدید تنش در شبه جزیره کره این احتمال وجود دارد که قیمت طلا در روزهای آینده بار دیگر با افزایش روبرو شود.

منبع:اقتصاد.آنلاین

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا