بانک و بیمه

تعامل بین ارکان صنعت بیمه، زیرساخت تحول گرایی است

همایش بزرگ اربعین، نماد همبستگی یک ملت است و امسال به آزمونی برای صنعت بیمه نیز مبدل شد که به لطف خداوند از آن سربلند بیرون آمد.


به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی ، مجید بهزادپور که در سندیکای بیمه گران ایران سخن می گفت،  با اعلام این مطلب افزود:پوشش بیمه ای ۸۲۵ مورد بستری در خاک عراق و ۲۸۳ مورد در ایران، در کنار درمان سرپایی بیش از ۳۷۰۰ نفر از زائران و نیز اختصاص حدود ۹۰۰آمبولانس برای ارایه خدمت به مردم ، گوشه ای از خدمات گسترده صنعت بیمه در همایش اربعین به شمار می رود.
رئیس کل بیمه مرکزی با ابراز تاسف از فوت یکصد و شانزده تن از هموطنان در این همایش فراملی، تعداد جانباختگان بر اثر حادثه را ۳۷ مورد عنوان کرد و اظهار داشت: خدمات بیمه ای در خاک عراق با تعامل گسترده شرکت های بیمه ایرانی و خدمات رسانی متنوع آنان بدون هیچگونه حاشیه ای در اختیار عزاداران حسینی قرار گرفته است.
بر اساس این گزارش، مهندس بهزادپور که در مراسم گشایش رسمی ساختمان جدید سندیکای بیمه گران ایران حضور داشت با تاکید بر اهمیت نهاد مستقل صنفی صنعت بیمه، خاطرنشان کرد: اهداف و وظایف سندیکای بیمه گران ایران به نوعی مکمل ماموریت های بیمه مرکزی است و تعامل سازنده این دو مجموعه می تواند زمینه توسعه صنعت بیمه را فراهم کند.
رئیس شورای عالی بیمه با برشمردن مسئولیت های نهادناظر و سایر ارکان صنعت بیمه در چشم انداز سند تحول کلان کشور، مبارزه با فساد را از اصلی ترین برنامه های بیمه مرکزی اعلام کرد و گفت: تحول دیجیتال، توسعه خدمات بیمه ای، نظارت موثر و هوشمند، کاهش تصدی گری و مردمی سازی صنعت بیمه از دیگر اهداف پیش بینی شده نهادناظر صنعت بیمه به حساب می آید.
وی تعامل بین نهادهای بیمه ای را زیرساخت تحول گرایی ارزیابی کرد و افزود: توسعه سرمایه های انسانی در کنار افزایش سطح تعاملات بین المللی و تقویت دو بخش آموزش و فن آوری از اولویت های دیگر ماست که به همگانی سازی محصولات بیمه ای و جذب اعتماد عمومی منتهی خواهد شد.
مهندس بهزادپور در بخش دیگری از سخنان خود، پرداخت خسارات سریع و به دور از تشریفات رایج را از مصادیق بارز فرهنگسازی بیمه ای عنوان کرد و اظهار داشت: تقویت اعتماد و باور عمومی یک اصل مهم است که سندیکای بیمه گران ایران در این خصوص نقش مهمی را بر عهده دارد.
وی سطح توقعات حاکمیت و مردم را از صنعت بیمه، نشانگر اهمیت ماموریت آرامش بخشی و اطمینان آفرینی این صنعت دانست و افزود: بالا رفتن سطح توقعات از صنعت بیمه می تواند مانند موتور محرکه توسعه خدمات و تنوع محصولات بیمه ای عمل کند.
رئیس کل بیمه مرکزی در بخش دیگری از بیانات خود از ارکان صنعت بیمه خواست که پرقدرت تر از قبل با تمرکز بر محورهای « رسیدگی به حوادث رانندگی» ،« ارایه خدمات بهتر به مردم در رشته بیمه درمان»  و « کمک به ساخت مسکن اجتماعی»  در راستای پیشبرد اهداف کلان دولت و در چارچوب مطالبات مردمی حرکت کنند.
در ادامه این نشست، دکتر هادی قوامی _ معاون حقوقی و امور مجلس وزارت امور اقتصادی و دارایی_ با قدردانی از خدمات گسترده صنعت بیمه در همایش بزرگ اربعین به اهمیت نقش صنعت بیمه در رفاه اجتماعی اشاره کرد و افزود: مجلس و دولت با هم اندیشی و رایزنی، مراقبت می کنند تا بار عوارض یا مالیات اضافی به صنعت بیمه کمتر شود.
وی خاطرنشان کرد: پیاده سازی نظام حاکمیت شرکتی به خصوص در حوزه شفافیت اقتصادی یک ضرورت غیرقابل انکار است.
معاون وزیر اقتصاد، استقرار نظام شایسته سالاری را نقطه پایان چالش های مدیریتی عنوان کرد و گفت: کاهش انحرافات، تخلفات و حواشی دیگر در گرو تقویت بخش نظارت و راه اندازی سامانه واحد نظارت هوشمند است.
دکتر قوامی در پایان تنوع محصولات بیمه را  جاذبه صنعت بیمه توصیف کرد و اظهار داشت: رفتار صنعت بیمه باید کارآفرینانه و همراه با دید توسعه گرایانه باشد.
بر اساس همین گزارش در این نشست که به مناسبت گشایش ساختمان جدید سندیکای بیمه گران ایران برگزار شده بود، دکتر سید محمد کریمی با تقدیر از حضور مدیران ارشد اقتصادی و بیمه ای به تشریح عملکرد سندیکا پرداخت و خاطرنشان کرد: صنعت بیمه در شرایط حاضر به درک متقابل دستگاه های اجرایی نیاز دارد و رفتار نهادهای قانونگذار باید به گونه ای باشد که منافع بیمه گران و بیمه گذاران حفظ شود.
دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران با ارائه گزارش تفصیلی از فعالیت صنعت بیمه در راهپیمایی بزرگ اربعین از تلاش تمامی دست اندرکاران قدردانی کرد و افزود: منابع صنعت بیمه در خدمت امنیت افزایی و اطمینان آفرینی آحاد جامعه است که باید از این گنجینه ارزشمند صیانت شود.
دکتر سید محمد کریمی ضمن تقدیر از مدیران اسبق و دبیرکل پیشین سندیکای بیمه گران ایران، توسعه این نهاد صنفی باسابقه در صنعت بیمه را محصول یک تفکر توسعه گرایانه دانست و گفت: صنعت بیمه در مسیر بلوغ کامل و شکوفایی قرار دارد و با توجه به سرمایه های انسانی کارآمد و بهره گیری از علم و فناوری روز دنیا به زودی جایگاه ویژه خود را در اقتصاد کلان کشور تثبیت خواهد کرد.
وی با ابراز نگرانی از برخی عوارض غیرمنطقی و مالیات نامتناسب به ویژه در حوزه سپرده های بانکی بیمه نامه های زندگی، خواستار همراهی بیشتر دولت و مجلس شد.
بر اساس این گزارش در نشست یادشده رئیس شورای عمومی سندیکای بیمه گران ایران و تنی چند از اعضای هیات رئیسه با محوریت مباحثی نظیر: نقش آفرینی صنعت بیمه در تصمیم سازی ها، رفع چالش های موجود، تقویت نظارت دیجیتال، ضرورت کاهش ضریب خسارات و بهبود فضای کسب و کار بیمه ای به طرح دیدگاه های خود پرداختند.
گفتنی است در پایان این نشست با اهدای لوح سپاس از دست اندرکاران طراحی و ساخت مجموعه جدید سندیکای بیمه گران ایران قدردانی شد.


انتهای پیام/

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا