امور زیربناییراه و ساختمان

ترافیک در همه محورهای شمالی کشور به جز فیروزکوه سنگین شد

مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: ترافیک در تمامی محورهای شمالی کشور همچون چالوس، آزادراه تهران-شمال، هراز، آزادراه قزوین-رشت به جز محور فیروزکوه سنگین شد.

به گزارش آرمان اقتصادی، مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی نشان می‌دهد که ترافیک در محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه، آزادراه تهران–شمال مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل تونل شماره ۱۷ تا تونل شماره ۱۸ و انتهای تونل البرز، محور هراز مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل پلور تا زیار و حدفاصل رینه تا لاریجان و محدوده‌های وانا و لاریجان، آزادراه قزوین–رشت مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل رودبار تا دشتگان سنگین است.

تردد در محور فیروزکوه مسیر (رفت و برگشت) روان است ضمن اینکه در محورهای شمالی بارش باران و مه گرفتگی در ارتفاعات گزارش شده است.

منبع

ایلنا

همچنین بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا