بورسبورس اوراق

شرط سازمان بورس برای ازسرگیری معاملات سهام/ در روز شنبه بازار روان و خوبی را شاهد بودیم

حجت‌اله صیدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، گفت: در هفته گذشته به دلیل شرایط خاص کشور، برای حفاظت از دارایی سهام‌داران و فعالان بازار سرمایه، معاملات بورس‌ها متوقف بود.

صیدی

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی به نقل از ایران(سنا)، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، توضیح داد: از امروز معاملات صندوق‌های سرمایه‌گذاری در اوراق با درآمد ثابت و هم‌چنین معاملات فیزیکی در بورس‌های کالا و انرژی بار دیگر از سر گرفته شد.

حجت‌اله صیدی گفت: امروز، شنبه، بازار روان و خوبی داشتیم، خیلی‌ از صندوق‌ها مثبت بودند، البته مثل شرایط معمول، برخی صندوق‌ها هم منفی معامله شدند، اما عموما بازار مثبت و نقدشوندگی بالا بود.

رییس سازمان بورس اعلام کرد: در روز یک‌شنبه نیز، طبق همین روال، معاملات ادامه خواهد یافت. در عصر روز یک‌شنبه، طبق اعلام قبلی، درباره توقف یا از سرگیری معاملات در بازار سهام تصمیم خواهیم گرفت. در این مورد از مجاری رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

صیدی تاکید کرد: توقف معاملات بیش‌تر به این دلیل رخ داد که سهام‌داران و فعالان بازار سرمایه برای رصد، بررسی و تصمیم‌گیری، فرصت کافی در اختیار داشته باشند.

او افزود: بر همین مبنا ممکن است فرجه و مهلت در نظر گرفته شده کافی تشخیص داده شود و از روز دوشنبه معاملات سهام از سر گرفته شود، البته این امکان هم وجود دارد که توقف معاملات سهام تا پایان هفته جاری تمدید شود.

مشروح گفت‌وگوی حجت‌اله صیدی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار را در ویدئوی زیر ببینید:

همچنین بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا