امور زیربناییراه و ساختمان

موجران و مستأجران هوای یکدیگر را داشته باشند/ مالک با مستاجر در پرداخت اجاره مدارا کند

نایب رییس اتحادیه مشاوران املاک با بیان اینکه در شرایط جنگی طرفین قرارداد چه موجر (مالک) و چه مستاجر هوای یکدیگر را داشته باشند، گفت: این اتفاق همیشگی نیست و شایسته است مالکان بیشترین مدارا را با مستأجران خود داشته باشند تا از این روزهای سخت عبور کنیم.

داود بیگی‌نژاد، نایب رییس اتحادیه مشاوران املاک در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره تعیین تکلیف قراردادهای مستاجر و موجر در شرایط جنگ و اینکه طبق قانون هر دو طرف در این شرایط مشمول جبران جریمه تاخیر در اجرای قرارداد (تخلیه و یا بازپرداخت وجه رهن) خواهند شد، اظهار داشت: در شرایط جنگی طرفین قرارداد چه موجر (مالک) و چه مستاجر هوای یکدیگر را داشته باشند و همراه باشند. 

وی با بیان اینکه قوانین در رابطه با موجر و مستاجر به قوت خود باقی است، ادامه داد: در چنین شرایطی مردم نشان داده‌اند اهل مدارا با یکدیگر هستند اما هیچ قانونی حق موجر و مستاجر را به چالش نمی‌کشد و اگر قرار باشد در این باره تصمیماتی گرفته شد، حاکمیت در این باره تصمیم می‌گیرد و این تصمیمات لازم‌الاجرا است. 

منبع

ایلنا

همچنین بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا