امور زیربناییراه و ساختمان

بهره‌برداری از ۶ پروژه بزرگ سرمایه ‌گذاری در بنادر کشور با دستور رئیس جمهور

​با دستور رئیس جمهور از طریق ویدئوکنفرانس و با حضور وزیر راه و شهرسازی شش پروژه بزرگ سرمایه ‌گذاری در بنادر کشور امروز به بهره‌برداری رسید.

به گزارش آرمان اقتصادی، این پروژه ها شامل فاز اول پایانه نفتی سپهر خلیج فارس، تجهیزات جدید ترانستینر و RTG، ماشین‌آلات آتش‌نشانی و آمبولانس، یک شناور لایروب هایپر ساکشن و فروند RIP تولید داخل است که با سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی اجرا شده‌اند.

سعید رسولی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، در این مراسم با اشاره به بهره برداری از شش پروژه سرمایه‌ گذاری در سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» گفت: فاز اول پروژه پایانه نفتی سپهر خلیج فارس با ظرفیت ۳۱۰ هزار متر مکعب در بندر شهید رجایی به بهره‌برداری خواهد رسید که با بهره‌برداری از این مخازن، حدود ۵۸ درصد به ظرفیت ذخیره‌سازی بندر شهید رجایی افزوده خواهد شد.

منبع

ایلنا

همچنین بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا