ارتباطات و فناوري اطلاعاتامور زیربنایی

پایان احداث کابل زیردریایی دروازه آسیا- اقیانوسیه

کنسرسیوم NEC پایان عملیات کابل‌کشی زیردریایی دروازه آسیا-اقیانوسیه(APG) را اعلام کرده است. این کابل نوری زیردریایی توانایی انتقال ۵۴ ترابیت بر ثانیه را داشته و به طول ۱۰۹۰۰ کیلومتر بین چین، هنک کنگ، ژاپن، کره جنوبی، مالزی، تایوان، تایلند، ویتنام و سنگاپور کشیده شده است.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی، این کنسرسیوم از شرکتهای چاینا تله کام، چاینا یونیکام، چاینا موبایل، NTT ژاپن، KT و LG Uplus کره جنوبی، کمپانی استارهاب سنگاپور، چونگ وای تله کام تایوان، CAT تایلند، GTC مالزی و Viettel و VNPT ویتنام تشکیل شده است.

شبکه فیس‌بوک در سال ۲۰۱۲ سرمایه‌گذاری ویژه‌ای روی APG کرد تا بازار رو به رشد جنوب و جنوب شرق آسیا را از دست ندهد. بخش اعظمی از کاربران فیس بوک در هند، اندونزی، مالزی، فیلیپین، هنگ کنگ و سنگاپور هستند و مسابقه عجیبی برای توسعه خطوط فیبر نوری زیردریایی میان رقبا شکل‌گرفته است.

شرکت مخابرات استرالیا (Telstra) برنده مناقصه خط فیبر نوری ۳۶ هزار کیلومتری است که چین، ژاپن، سنگاپور، کره جنوبی، تایوان، هنگ‌کنگ و فیلیپین را به هم وصل می‌کند و خرید شرکت Pacnet به مبلغ ۶۹۷ میلیون دلار در دسامبر ۲۰۱۴ بخشی از این پروژه بوده است.

بر اساس اطلاعات سایت شرکت ارتباطات زیرساخت، در اواخر سال گذشته یادداشت تفاهمی میان شرکتهای Telstra استرالیا، تلکو سینگتل سنگاپور و شرکت SubPartners استرالیا  برای توسعه شبکه کابل زیردریایی به نام APX-West به طول ۴۵۰۰ کیلومتر با دو کابل حداقل ۱۰ ترابیت بر ثانیه‌ای امضا شد تا سال ۲۰۱۸ به بهره‌برداری برسد.

در فروردین ماه سال جاری نیز خط زیردریایی Hawaiki بین استرالیا، نیوزیلند، هاوایی و سواحل غربی آمریکا به طول ۱۴ هزار کیلومتر با حجم ۳۰ ترابیت بر ثانیه تعریف شد که باید تا اواسط ۲۰۱۸ به بهربرداری برسد. همچنین در اوایل اردیبهشت ماه پروژه کابل نوری موسوم به دروازه خلیج بنگال (BBG) به طول ۸ هزار کیلومتر رونمایی شد که شامل ۳ خط فیبر نوری زیردریایی است که سنگاپور، مالزی، هند، سریلانکا، عمان و امارات متحده را به هم وصل خواهد کرد.

اخیراً نیز پروژه احداث کابل نوری موسوم به FASTER به طول ده هزار کیلومتر که ژاپن را به سواحل غربی آمریکا وصل می کند و  با ۶ کابل فیبر نوری حداقل ۱۰ گیگابیت بر ثانیه را منتقل خواهد کرد آغاز شده است.

انتهای پیام

منبع

ایسنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا