امور زیربناییراه و ساختمان

بدهی ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی سازمان راهداری به پیمانکاران/ به جای عوارض گمرک، نرخ سوخت را واقعی کنیم

رئیس سابق سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با بیان اینکه معتقدم به جای اخذ عوارض گمرکی باید نرخ سوخت واقعی شود، گفت: در حال حاضر بدهی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به پیمانکاران به دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

همچنین بخوانید

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی،، داوود کشاورزیان صبح امروز در مراسم تودیع خود از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به سابقه فعالیت خود در وزارت راه و شهرسازی اظهار داشت: پیش از این در وزارت راه و ترابری فعالیت داشتم و در سال ۹۲ هم موضوع آمدنم به سازمان راهداری مطرح نبود اما به هر حال در چهار سال گذشته در این مجموعه مشغول به فعالیت بودم.

وی با بیان اینکه معتقدم مدیریت اتوبوسی صحیح نیست، اظهار داشت: بر این باور هستم که باید از نیروهای تخصصی همان سازمان بهره گرفت و در ۳۰ سال گذشته در زغال سنگ کرمان، استانداری مازندران، ایران ایر، وزارت سابق مسکن و شهرسازی فعال بودم و با کارکنان و مدیران مجموعه این وزارتخانه آشنایی داشتم.

کشاورزیان با تاکید بر ارتقای ایمنی و حفظ آن در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: ضمن حفظ ارتقای ایمنی به دنبال برندسازی در حوزه حمل و نقل بوده‌ام و این سیاست در چهار سال گذشته دنبال شد.

رئیس سابق سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به آیین‌نامه‌های مصوب و ابلاغ شده در چهار سال گذشته در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: آیین‌نامه شرکت‌های مسافری و حمل کالا، آیین‌نامه تاسیس بازارگاه‌های الکترونیکی و آیین‌نامه تاسیس شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی در این حوزه دنبال شد و بخشی از آنها را ابلاغ کردیم.

وی با اشاره به بحث برندسازی در حوزه حمل و نقل گفت: ‌یکی از موضوعاتی که به صورت جدی دنبال می‌شد بحث شبکهسیر همنام بوده است که سعی کردیم ۱۶۰۰ شرکت مسافری در بحث حمل و نقل مسافر را ساماندهی و تحت برندهای محدود فعالشان کنیم.

وی همچنین با اشاره به میزان بدهی‌های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به پیمانکاران اظهار داشت: در حال حاضر میزان بدهی به پیمانکاران در این حوزه به دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسیده که البته توانستیم دو هزار میلیارد تومان به همراه ۵۰۰ میلیارد تومان قیر در این مدت منابع جذب کنیم.

کشاورزیان با اشاره به ضرورت واقعی شدن نرخ قیمت سوخت اظهار داشت: معتقدم مهمترین چالش حمل و نقل در کشورمان در کنار فرسودگی ناوگان و کاهش استقبال مردم از حمل و نقل عمومی، بحث غیرواقعی بودن نرخ سوخت است.

رئیس سابق سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با بیان اینکه سالانه یک و نیم میلیون خودرو به کشور اضافه می‌شود که ورود این تعداد خودرو ناشی از غیرواقعی بودن نرخ سوخت است، گفت: در سال ۹۳ قانونی مصوب شد مبنی بر اینکه ۲۰ درصد از قیمت سوخت به راه‌آهن و سازمان راهداری اختصاص پیدا کند که امروز که سال ۹۶ رو به پایان است هنوز این قانون به اجرا نرسیده و اگر قیمت سوخت واقعی می‌شد منابع بسیار خوبی وارد این دو مجموعه می‌شد.

وی ادامه داد: از سویی دیگر باید عوارض واردات خودروهای عمومی حذف شود چراکه وقتی در ترکیه راننده‌ای می‌تواند کامیونی را با قیمت ۲۰۰ میلیون تومان خریداری کند در ایران همان کامیون با قیمت ۵۰۰ میلیون تومان خریداری می‌شود. معتقدم به جای اخذ عوارض گمرکی باید نرخ سوخت واقعی شود و اگر خودروسازی هم نتواند خود را با این شرایط وفق بدهد حذف شود.

منبع

ایلنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا