امور زیربناییراه و ساختمان

خرید ۱۰۰ دستگاه شتاب‌نگار اروپایی / نصب ۵۰ دستگاه شتاب‌نگار برای پایش گسل‌های تهران از اردیبهشت‌ماه

رئیس مرکز تحقیقات راه و مسکن و شهرسازی از خرید ۱۰۰ دستگاه شتاب‌نگار اروپایی خبر داد و گفت:‌ کشورمان نیاز به سه هزار و ۱۰۰ دستگاه شتاب‌نگار دارد که در حال خرید ۱۰۰ دستگاه هستیم و ۵۰ دستگاه از آن در تهران نصب می‌شود.

همچنین بخوانید

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی،، محمد شکرچین‌زاده در نشست خبری اعطای نظریه فنی به سیستم ساختمانی سبز با بیان اینکه کشورمان نیازمند به ۳هزار و ۱۰۰ دستگاه شتاب‌نگار است اظهار داشت: اخیرا ۱۰۰ دستگاه شتاب‌نگار از کشور اروپایی خریداری شده است.

وی افزود: برای پایش گسل‌های تهران ۵۰ دستگاه شتاب‌نگار با همکاری شهرداری تهران از اردیبهشت ماه در این کلانشهر نصب می‌شود.

شکرچی‌زاده با بیان اینکه ۵۰ دستگاه شتاب‌نگار بین سایر شهرهای کشور توزیع می‌شود اظهار داشت: باید در شهرهای کرمان، مشهد، کرج و تبریز نیز پایش گسل‌ها انجام شود و دستگاه شتاب‌نگار در این شهرها هم نصب خواهد شد.

وی با اشاره به نهایی شدن گزارش گسل‌های شمال تبریز گفت: اطلاعات گزارش گسل‌های شمال تبریز تا پایان سال به وزارت راه و شهرسازی ارسال می‌شود و پس از تصویب آن، این اطلاعات در نقشه تفصیلی شهر تبریز اعمال خواهد شد.

رئیس مرکز تحقیقات راه و مسکن و شهرسازی ادامه داد: در شهرهای مشهد، کرج و کرمان هم تعیین موقعیت گسل‌ها در حال انجام است.

وی از ورود مرکز تحقیقات به بررسی میزان کیفیت نیوجرسی‌های به کار گرفته شده در جاده‌ها خبر داد و گفت: برنامه عملیات ایمنی جاده‌ها تحت عنوان نقشه ایمنی به ریاست جمهوری ارسال شده است و این برنامه‌ هم از سال آینده اجرایی می‌شود.

شکرچی‌زاده ادامه داد: با همکاری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برنامه اعطای گواهینامه فنی به تولیدکنندگان نیوجرسی‌ها تصویب و اجرایی شده است.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی افزود: بر این اساس سازمان راهداری فقط از تولیدکنندگانی که این گواهینامه را داشته باشند باید نیوجرسی مورد نیاز را تامین کنند.

وی با بیان اینکه با این عملیات و برنامه عمر مفید نیوجرسی‌های جاده‌های کشور به ۲۰ سال افزایش پیدا می‌کند، گفت: سیاست وزارت راه و شهرسازی ارتقای کیفیت ابنیه مورد استفاده در جاده‌های کشور است و برنامه‌های متعددی در این باره در حال تدوین است.

شکرچی‌زاده با بیان اینکه سیستم ساختمانی سبز به عنوان یک فناوری جدید در حوزه ساختمان است، گفت: این سیستم ضدزلزله، ضد حریق است که با استفاده از نانوپلیمرها به اجرا می‌رسد. در این سیستم اجرای تشکیل دهنده سقف و دیوار دارای پلی‌استایرن هستند.

وی تاکید کرد: صنعت ساختمان یک صنعت بسیار مهم در اقتصاد ملی کشور محسوب می‌شود و باید زمینه‌های استفاده از فناوری‌های نو در این صنعت فراهم شود.

 

منبع

ایلنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا