
بیمه مرکزی ۵ هزار نماینده دوشغله را شناسایی کرد
بیمه مرکزی ۵ هزار نماینده دوشغله را شناسایی و برای تعیین تکلیف به شرکتهای بیمه اعلام کرد.
به گزارش پایگاه خبری توسعه اقتصادی به نقل از روابط عمومی بیمه مرکزی، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران در اجرای سیاست های نظارتی و طرح ساماندهی شبکه فروش، اطلاعات نمایندگان و کارگزاران بیمهای را با دستگاههای نظارتی مبادله و دو شغله ها را اعلام کرد.
بر اساس این طرح، مشخصات بیش از ۵ هزار نماینده دو شغله برای تعیین تکلیف به موسسات بیمه ابلاغ گردیدهاست. شرکتهای بیمه موظفند حداکثر ظرف مدت سه ماه نسبت به اصلاح وضعیت این دسته از نمایندگان بیمه اقدام کنند.
شایان ذکر است نمایندگان و کارگزاران طبق مقررات مصوب شورایعالیبیمه مجاز به فعالیت در هیچ شغل دیگری نیستند.
طبق این طرح، شرکتهای بیمه آرمان، رازی و کارآفرین بالاترین درصد نمایندگان دوشغله نسبت به کل نمایندگان فعال شرکت (به ترتیب ۴۷، ۲۸ و ۲۴ درصد) را دارا هستند. در سه شرکت بیمه سامان، پاسارگاد و پارسیان نیز نسبت نمایندگان دوشغله بیش از ۲۰ درصد کل نمایندگان است.
بر اساس این گزارش، شرکتهای بیمه سرمد و کوثر کمترین درصد نمایندگان دوشغله نسبت به کل نمایندگان فعال شرکت (به ترتیب۷ و ۱۰ درصد) را دارا هستند.
همچنین شرکتهای بیمه ایران، پاسارگاد و پارسیان بیشترین تعداد نمایندگان دوشغله از مجموع نمایندگان دوشغله (به ترتیب ۱۱۸۷ و ۴۵۳ و ۳۹۴ نفر) و شرکتهای بیمه سرمد و تعاون کمترین تعداد نمایندگان دوشغله از مجموع نمایندگان دوشغله (به ترتیب ۳۳ و ۳۶ نفر) را به خود اختصاص دادهاند.