انرژی

نیمی از مشتریان وسائل نقلیه برقی، طرفدار خودروهای تسلا هستند

تازه‌ترین نظرسنجی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد که تقریبا نیمی از مشتریان خودروهای برقی قصد دارند خودروهای الکتریکی تسلا را تهیه و خریداری کنند.

به گزارش آرمان اقتصادی، با توجه به گسترش روزافزون خودروهای برقی که بعنوان وسائل نقلیه پاک و دوستدار محیط زیست شناخته می‌شوند، شرکت‌های خودروسازی بسیاری تصمیم گرفته‌اند که در چندسال اخیر به تولید و توسعه خودروهای برقی روی آورند تا بدین ترتیب نقش بسزایی در کاهش آلودگی هوا و گرمایش زمین داشته و رضایت و توجه خیل عظیمی از مشتریان خودرو را نیز  به سمت و سوی خود جلب کنند.

یکی از بزرگترین و نخستین شرکت‌هایی که به تولید خودروهای الکتریکی لوکس و قدرتمند روی آورد، شرکت آمریکایی تسلاموتورز بود که برنامه‌های بسیار بلندپروازانه و جاه طلبانه آن بسیاری از خودروسازان دیگر را در ابتدا به تمسخر و تحیر درآورد اما زمان چندانی نگذشت که خودروهای برقی عرضه شده تسلا به بازارهای جهانی از محبوبیت و استقبال بی نظیری مواجه شد و همین امر موجب شد که بسیاری از خودروسازان در جهان که روزی به انتقاد و سرزنش از برنامه های تسلاموتورز می‌پرداختند، خود نیز به تولید، طراحی و توسعه چنین محصولاتی مشغول شوند.

همچنین بخوانید

حالا جدیدترین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که بالغ بر ۴۵ درصد از مشتریان و طرفداران وسائل نقلیه برقی اعلام کرده‌اند که قصد دارند در صورت خریداری یک خودروی الکتریکی، از برند تسلاموتورز آن را تهیه کنند.

آنها در تشریح علت این تصمیم ذکر کرده‌اند که خودروهای برقی تسلا علاوه بر لوکس بودن، باتری  بکاررفته آن ظرفیت بالایی داشته و در مقایسه با سایر خودروهای رقیب، از قدرت به نسبت بیشتری برخوردار است.

بر اساس گزارش وب سایت cleantechnica، از دیگر خودروهای برقی پرفروش و محبوب جهان می توان به نیسان لیف (Nissan LEAF)، شورولت بولت، کیا سول (Kia Soul) الکتریکی، هیوندای آیونیک(IONIQ) الکتریکی، فورد Focus الکتریکی و فولکس واگن ایگلف (e-Golf) اشاره کرد.

بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده ها و گازهای گلخانه‌ای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.

بنابراین بسیاری از شرکت‌های خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامه‌های خود بدین منظور رونمایی کرده‌اند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکت های خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامه‌های خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.

با توجه به تغییر سیاست‌های جهانی درباره حفظ محیط زیست و مقابله با معضل آلودگی هوا و کاهش انتشار میزان آلاینده‌ها و گازهای گلخانه‌ای، بسیاری از کشورها از جمله انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتا تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدودا دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.

شرکت خودروسازی فولکس واگن آلمان که بیشترین سهم فروش خودرو را در جهان دارد، این خودروساز اروپایی اعلام کرده که قصد دارد خط تولید خودروهای تمام برقی و الکتریکی خود را به سرعت افزایش داده و در مدت زمان شش ساله یعنی تا سال ۲۰۲۵ میلادی، تعداد آن‌ها را به ۲۰ مدل برساند. طبق گفته‌های مدیر عامل این شرکت، طرح توسعه خط تولید این خودروها از اواخر سال جاری میلادی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام

منبع

ایسنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا