خودروصنعت، معدن، تجارت

برای خرید یک تویوتا پرادو کاکرده تمیز چقدر باید هزینه کرد؟

 

تویوتا پرادو که یکی از انواع تویوتا لندکروزر است در رده SUV های شهری قرار می‌گیرد این خودرو طوری طراحی شده که نه تنها برای مسیرهای شهری بلکه برای مسیرهای آفرود نیز مناسب باشد.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی،  در بین شاسی بلندهای تویوتا پس از لندکروزر نام پرادو قرار می‌گیرد. این خودرو در ایران محبوبیت بسیاری دارد. از این رو با وجود افزایش قیمت بی‎سابقه، تویوتا پرادو باز هم طرفداران خود را دارد. کمپانی پرادو برای این شاسی بلند تنومند خود مدل‌های مختلفی را برای کاربردهای مختلف ساخته است. تویوتا پرادو در نسخه‌های ۶ سیلندر، ۶ سیلندر آفرود، ۶ سیلندر آنرود و ۴ سیلندر موجود است. مدل ۴ سیلندر بیشتر برای مسیرهای شهری مورد استفاده قرار می‌گیرد. بنابراین اگر قصد خرید تویوتا پرادو را داشته باشید می‌توانید براساس نیاز خود یکی از نسخه‌های آن را انتخاب کنید.

همچنین بخوانید

متاسفانه این خودرو محبوب و پرفروش از سال ۲۰۱۴ به بعد به دلیل قوانین جدید گمرکی و ممنوعیت واردات پیشرانه‌های بیش از ۲٫۵ لیتر این خودروهای با کیفیت دیگر وارد ایران نشدند. اما خرید و فروش تویوتا پرادو دست دوم در بازار خودرو ایران هم چنان ادامه دارد. تویوتا پرادو در دو نسل در کشورمان موجود است. البته هر نسل نیز تیپ‌های جداگانه‌ای داشتند. در ادامه به معرفی مختصری از مدل‌های مختلف و نیز قیمت تویوتا پرادو نسل‌های مختلف در بازار ایران می‌پردازیم.

توتو

تویوتا پرادو ۲۰۰۵-۲۰۰۹

این نسل از پرادو که اولین حضور خود را در ایران تجربه می‌کرد در واقع سومین نسل تویوتا پرادو محسوب می‌شد. این خودرو در ایران در مدل‌های ۲ درب و ۴ درب موجود است و دو تیپ ۴ سیلندر (GX) و ۶ سیلندر (VX) برای هر کدام از مدل‌های ۲ در و ۴ در قابل سفارش می‌باشد. این نسل از تویوتا پرادو با اینکه در بین ایرانیان به شدت محبوب بود اما در بازار جهانی به دلیل ایراداتی که در عملکرد و کیفیت ساخت کابین داشت مورد استقبال زیادی قرار نگرفت. در واقع می‌توان گفت دلیل استقبال شدید مردم ایران در آن سال‌ها از این خودرو، این بود که تویوتا پرادو تقریباً اولین خودرو SUV یا شاسی بلند داخل ایران محسوب می‌شد و همراه خود تب جدیدی را با خود به بازار ایران آورد.

پیشرانه‌های تویوتا پرادو نسل سوم

تویوتا پرادو نسل سوم با پیشرانه ۴ لیتری برای مدل‌های ۶ سیلندر ارائه می‌شد. این موتور توانایی تولید ۲۴۰ اسب بخار نیرو و ۳۷۷ نیوتون متر گشتاور را داشت. نکته مثبت در مشخصات فنی این خودرو ۲ دیفرانسیل بودن به همراه قفل مرکزی بود. اما نکته منفی آن گیربکس ۵ سرعته اتوماتیک بدون تیپ ترونیک است که احتمالاً تعویض دنده با آن کمی آزار دهنده می‌باشد.

مدل‌های ۴ سیلندر این خودرو با موتور ۲٫۷ لیتری در بازار ایران موجود هستند. این موتور توانایی تولید ۱۶۰ اسب بخار نیرو و ۲۵۰ نیوتون متر گشتاور را دارد. گیربکس آن نیز ۵ سرعته دستی و یا ۴ سرعته اتوماتیک بود. این نسخه از پرادو قدرت کمتری دارد و بیشتر برای مسیرهای شهری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

قیمت تویوتا پرادو کارکرده ۲۰۰۵-۲۰۰۹

اگر قصد خرید تویوتا پرادو کارکرده را دارید بهتر است بدانید مدل‌های پرادو دست دوم نسل سوم موجود در ایران اکثراً ۴ در هستند. قیمت تویوتا پرادو کارکرده ۴ سیلندر نسل سوم بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان می‌باشد. برای خرید تویوتا پرادو ۶ سیلندر کارکرده نسل سوم نیز باید حدود ۵۰۰ تا ۵۵۰ میلیون تومان هزینه کنید.

توتوتو

تویوتا پرادو ۲۰۱۰-۲۰۱۳

نسل چهارم پرادو با پکیج کاملی از ویژگی‌های به روز در سال ۲۰۱۰ وارد کشور شد. پرادو برای نام گذاری نسل جدید پرادو تجدید نظرهایی انجام داد. به این صورت که مدل پایه پرادو TXL، مدل فول آپشن دو در آن VX و ۴ در VXL نام داشت. برای مدل VX تیپ‌های آفرود و آنرود با ویژگی‌های متمایزی از هم نیز در نظر گرفته شده بود. کروز کنترل هوشمند، دوربین جانبی دو طرف، سیستم کمک حرکت در شیب، کرال کنترل، سیستم صوتی قدرتمندتر JBL از امکانات به روز تر این نسل بود.

پیشرانه‌های تویوتا پرادو نسل چهارم

نسخه‌های مختلف پرادو نسل چهارم از جمله ۶ سیلندر پایه، ۶ سیلندر آفرود و ۶ سیلندر آنرود در مشخصات فنی تفاوتی باهم نداشتند و تنها تفاوت آن‌ها در امکانات داخل کابین بود. این مدل‌ها با موتورهای ۴ لیتری و گیربکس ۵ سرعته اتوماتیک با حالت اسپرت در بازار موجود است. این موتور توانایی تولید ۲۷۱ اسب بخار نیرو و ۳۸۱ نیوتون متر گشتاور را دارد. نسل چهارم پرادو به صورت ۲ دیفرانسیل با قفل مرکزی و قفل عقب ارائه می‌شد.

برای خرید تویوتا پرادو کارکرده نسل چهارم باید حدود ۱ میلیارد و ۲۰۰ تا ۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان هزینه کنید. البته مدل‌های رنگ دار سال ۲۰۱۰ را با مبلغی حدود ۹۰۰ تا ۹۵۰ میلیون نیز می‌توانید خریداری کنید.

 

منبع
اقتصادآنلاین

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا