امور زیربناییراه و ساختمان

تکمیل نقشه گسل‌های زلزله شهرهای کشور با همکاری استان‌ها

محمد شکرچی زاده رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اعلام اینکه بر اساس تکلیف وزیر راه و شهرسازی، یک تا پنج درصد بودجه شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه وزارتخانه راه و شهرسازی به پژوهش اختصاص یافته است، گفت: امیدواریم در سال جاری بسیار قوی‌تر از سال گذشته برای اجرای پروژه‌های تحقیقاتی که می‌تواند به افزایش کارایی در دستگاه‌های اجرایی بینجامد موضوعات را پیش برده و دنبال کنیم.

همچنین بخوانید

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی از وزارت راه و شهرسازی، محمد شکرچی‌زاده رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی  ضمن تبریک فرارسیدن سال ۱۳۹۸ به تشریح اهم فعالیت‌های آن مرکز در سال جدید پرداخت و گفت: تکمیل و انتشار موادی از مقررات ملی ساختمان که به اتمام نرسیده اند، ویرایش جدید آیین نامه ۲۸۰۰ و همچنین بخشی از مقررات بتن ایران که با سازمان برنامه و بودجه و انجمن بتن در دو بخش مصالح و سازه در دست انجام است از جمله موارد جاری مرکز است که نهایی خواهند شد.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی افزود: در خصوص فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی بر اساس تکلیفی که وزیر راه و شهرسازی برعهده مرکز نهاد و بر مبنای آن شرکت ها و سازمان های تابعه وزارت راه و شهرسازی موظف شدند تا بین یک تا پنج درصد بودجه خود را به تحقیقات اختصاص دهند، جلساتی را با سازمان ها و شرکت های تابعه انجام دادیم و موضوعات تا حدودی نهایی شدند.

شکرچی‌زاده اظهار امیدواری کرد: امیدواریم در سال جاری بسیار قوی‌تر از سال گذشته برای اجرای پروژه‌های تحقیقاتی که می‌تواند به افزایش کارایی در دستگاه‌های اجرایی بینجامد موضوعات را پیش برده و دنبال کنیم.

وی همچنین درباره موضوع کاهش خطرپذیری شهرها در مقابل زلزله نیز به ارایه توضیحاتی در خصوص اقدامات مرکز تحقیقات پرداخت و اعلام کرد: در سال گذشته گسل‌های اصلی، متوسط و فرعی پنج شهر شناسایی و ابلاغ شدند. در سال جاری این‌کار ادامه پیدا خواهد کرد و امیدواریم با همکاری استان‌ها و معاونت معماری و شهرسازی موضوع تدقیق گسل سایر شهرها به نتیجه برسد.

شکرچی‌زاده افزود: شناسایی گسل های شهرهای مختلفی همچون زنجان، تبریز و شیراز آغاز شده است و انتظار می روند که در سالجاری بخش مهمی از آنها به نتیجه برسد.  

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در خصوص اقدامات آن مرکز در حوزه راه نیز به ارایه نکاتی پرداخت و گفت: فاز یک سیستم مدیریت روسازی راه ها PMS در سال گذشته به اتمام رسید و فاز دوم آن آغاز شده است. امیدواریم بر اساس قراردادی که با سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای منعقد کرده ایم فاز دوم سیستم مدیریت روسازی راه ها که با هدف افزایش بهره وری در زمینه راهداری است در سالجاری به اتمام برسد.

وی انجام پروژه سیستم مدیریت روسازی راه ها را مرهون همکاری آزمایشگاه مکانیک خاک مرکز و بخش خصوصی برشمرد.

منبع

ایلنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا