صنعت، معدن، تجارتمعدن

روند صدور مجوز برای بهره برداری از معادن شفاف نیست

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس معتقد است در حال حاضر سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در بخش معدن تمایل بسیاری دارند اما به دلیل بوروکراسی اداری این رغبت در آنها از بین می‌رود.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی، علی اسدی کرم عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به چالش‌های پیش روی سرمایه‌گذاری در معدن، گفت: علیرغم اینکه فعالیت معادن کوچک برای مردم ساکن منطقه هزینه‌هایی ایجاد می‌کند این معادن اقدامی برای جبران خسارت‌ها انجام نمی‌دهند و مردم ناچارند خود برای رفع مشکلات ناشی از این فعالیت‌ها هزینه کنند؛ این عملکرد باعث عکس‌العمل‌های نامناسب مردم می‌شود.

نماینده مردم شهر بابک در مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه براساس ماده ۴۳ قانون برنامه ششم توسعه شورای معادن استان باید مشکلات معادن را بررسی و اقدامات لازم برای رفع این مشکلات را انجام دهد اما مسئولان به درستی این قانون را اجرا نمی‌کنند.

همچنین بخوانید


مردم به توسعه معادن با عینک بدبینی نگاه می‌کنند

وی با بیان اینکه معادنی که به منطقه لطمه می‌زنند خسارتی به مردم پرداخت نمی‌کنند، اظهار کرد: براساس ماده ۴۳ قانون برنامه ششم توسعه اگر معادن به دام و کشاورزی مردم خسارت وارد کنند باید درصدد جبران برآید این در حالی است که به دلیل وجود برخی رابطه‌ها، معادن علیرغم صدمه به منطقه تمایلی به پرداخت خسارت ندارند این مسائل باعث شده مردم به توسعه معادن با عینک بدبینی نگاه کنند.

سرمایه گذاری در معادن در گرو امنیت پایدار است

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه، سرمایه‌گذاری در معادن در گرو امنیت پایدار است و امنیت زمانی ایجاد می‌شود که مردم از عملکرد این معادن رضایت داشته باشند، خاطرنشان کرد: درصورتی که برای مردم امنیت خاطر ایجاد شود به راحتی می‌توان زمینه حضور سرمایه گذار در معادن را ایجاد کرد.

روند صدور مجوز برای بهره برداری از معادن شفاف نیست

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بوروکراسی اداری را یکی از موانع پیش روی سرمایه گذاری در بخش معدن دانست و گفت: در حال حاضر روند صدور مجوز برای بهره برداری از معادن شفاف نیست، در صورتی که دولت الکترونیک اجرایی شود تمایل سرمایه گذاران برای حضور در معادن زیاد می‌شود.

الکترونیکی کردن ارسال وبررسی مدارک  بهترین راهکار برای ترغیب سرمایه داران به سرمایه‌گذاری در معدن

اسدی ادامه داد: الکترونیکی کردن ارسال وبررسی مدارک بهترین راهکار برای ترغیب سرمایه‌داران به سرمایه‌گذاری در این بخش است به طور مثال در استرالیا سرمایه‌داران تنها مدارک خود را به نهادهای مسئول ارائه می‌کنند و این نهادها پس از بررسی این مدارک، درباره اعطای مجوز یا عدم اعطای آن تصمیم گیری می‌کنند.

به زعم عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در حال حاضر سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در بخش معدن تمایل بسیاری دارند اما به دلیل بوروکراسی اداری این رغبت در آنها از بین می‌رود./

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا