امور زیربناییتعاون و اشتغال

اتصال روستا به تجارت الکترونیک از برنامه‌های صندوق کارآفرینی امید

رئیس هیأت مدیره صندوق کارآفرینی امید گفت: یکی از برنامه‌های صندوق کارآفرینی امید اتصال روستا به تجارت الکترونیک است و با همکاری با استارت آپ ها با جدیت در حال انجام و نهایی سازی آن هستیم.

به گزارش آرمان اقتصادی به نقل از صندوق کارآفرینی، علی ربیعی رئیس هیأت مدیره این صندوق در جریان بازدید از دو استارت آپ گفت: بخش خدمات به آهستگی تاثیرگذاری خود را در رشد کشور خواهد داشت و می‌توان با سرمایه گذاری در حوزه خدمات و فضای مجازی جامعه و بخشی از اقتصاد را نجات داد.

ربیعی افزود: دیگر رشد اقتصادی فقط با صنایع بزرگ انجام نخواهد شد و خدمات تاثیر گذاری خود را در آینده بر رشد کشور نشان خواهد داد.

وی اظهار داشت: یکی از برنامه‌های صندوق کارآفرینی امید اتصال روستا به تجارت الکترونیک است و با همکاری با استارت آپ ها با جدیت در حال انجام و نهایی سازی آن هستیم.

در جریان این بازدید همچنین اصغر نوراله زاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید نیز در نشست با مدیرعامل یکی از شرکت‌های استارت آپی با تاکید بر توسعه فعالیت استارتاپ‌های پیشرو اظهار کرد: این روزها اکوسیستم استارتاپی زندگی را برای مردم آسان کرده به همین دلیل صندوق در تلاش است علاوه بر توسعه خدمات آنلاین خود از استارتاپ‌ها حمایت‌های لازم را داشته باشد.

وی افزود: ورود استارتاپ‌ها به بخش‌هایی که ظرفیت‌های شغلی بسیاری در آن وجود دارد، به اشتغالزایی کشور کمک بزرگی خواهد کرد.

نوراله زاده در ادامه با اشاره به اولویت‌های صندوق کارآفرینی امید در خصوص حمایت از کسب و کارهای اینترنتی مطرح کرد: استراتژی صندوق همواره این بوده که از استارت‌آپ‌های فعال در حوزه فین‌تک، اینترنت اشیا، واقعیت افزوده، توسعه بازار کالاهای ایرانی و تامین مالی جمعی حمایت کند. از این رو درصدد هستیم همکاری‌مان را با استارتاپ‌ها در جهت ارتقای کسب و کارهای روستایی افزایش دهیم.

منبع

مهر

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا