انرژی

قیمت نفت خام ایران از ۴۵ دلار فراتر رفت

به گزارش پایگاه خبری توسعه اقتصادی، قیمت نفت خام سبک و سنگین ایران در بازارهای جهانی در هفته منتهی به سوم ژوئن (جمعه، ۱۴ خردادماه) بیش از یک دلار افزایش یافت و از ۴۵ دلار برای هر بشکه بالاتر رفت.

قیمت نفت خام سبک ایران در دوره گفته شده با یک دلار و پنج سنت افزایش به ۴۵ دلار و ۶۵ سنت برای هر بشکه رسید.؛ میانگین قیمت نفت خام سبک ایران از ابتدای امسال تاکنون ۳۴ دلار و ۹۴ سنت برای هر بشکه بوده است.

قیمت نفت خام سنگین ایران نیز با یک دلار و ۲۰ سنت افزایش به ۴۳ دلار و ۵۹ سنت برای هر بشکه رسید، میانگین قیمت نفت سنگین ایران از آغاز امسال تاکنون ۳۲ دلار و ۵۱ سنت برای هر بشکه بوده است.

قیمت سبد نفتی اوپک نیز در هفته مورد بررسی، به ۴۵ دلار و ۲۹ سنت برای هر بشکه رسید که نسبت به هفته پیش از آن، ۶۴ سنت افزایش دارد.

به گزارش اداره امور اوپک و روابط با مجامع انرژی وزارت نفت، هر بشکه نفت خام شاخص (WTI) آمریکا در هفته منتهی به سوم ژوئن با ٣٧ سنت افزایش ۴۹ دلار و پنج سنت معامله شد.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال نیز با ۲۴ سنت کاهش به ۴۸ دلار و ۵۳ سنت در هر بشکه رسید که تنها نفت خام شاخصی بود که در هفته مورد بررسی با کاهش همراه شد.

همچنین قیمت هر بشکه نفت خام شاخص دبی و عمان نیز هر کدام با ۵۰ سنت افزایش به ترتیب ۴۶ دلار و دو سنت و ۴۶ دلار و ۱۴ سنت معامله شد.

حداقل قیمت سبد نفتی اوپک در سال گذشته ۳۰ دلار و ۷۴ سنت بود و این در حالی است که این قیمت برای پنج ماه نخست سال میلادی جاری ۲۲ دلار و ۴۸ سنت بوده است.

ذخیره سازی نفت خام و بنزین در آمریکا در هفته مورد بررسی به ترتیب یک میلیون و ۳۷۰ هزار بشکه و یک میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه کاهش یافت، ضمن این که عرضه نفت خام آمریکا برای دوازدهمین هفته متوالی کاهش یافت.

  کد خبر
3386

همچنین بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا