بورسبورس اوراق

صالحی: با تغییر در سیاست‌ها، رویه‌ها و روش ها می‌توان بازار بورس را نجات داد

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به وضعیت نابسامان بازار سرمایه خطاب به وزیر اقتصاد تاکید کرد: با تغییر رییس بورس هیچ اتفاقی نمی‌افتد بلکه با تغییر در سیاست‌ها، رویه‌ها و روش ها می‌توان بازار بورس را نجات داد.

به گزارش آرمان اقتصادی، مسلم صالحی نماینده مردم اقلید در مجلس در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس ضمن تیریک به مناسبت ولادت حضرت رهرا(س) و آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: شما نمایندگان همیشه مدافع قشر فرهنگیان بوده اید، ولی در این میان قشر فراموش شده نیروهای خدماتی سالیان سال منتظر تبدیل وضعیت هستند، در خصوص اعمال مدرک تحصیلی و وضعیت حقوق و مزایای این قشر هیچ تصمیمی اتخاذ نشده است، در مورد افزایش حقوق این قشر ورود کنید، یک نیروی خدماتی با دو میلیون ۵۰۰ هزار تومان حقوق چه کند؟

وی در ادامه خطاب به وزیر آموزش و پروش بیان کرد: سیاست زدگی در بدنه دانشگاه فرهنگیان بیداد می کند، شما تمام اختیارات را از دانشگاه فرهنگیان گرفته اید و آن را به یک شورایی در مرکز و تهران منوط کرده اید، در آن شورا صرفا یک نفر تعیین کننده است، بگویید نقش آقای زرافشان و نقش آقای امامی به عنوان مشاور شما در عزل و نصب ها چیست؟ چگونه است در یک کمیته انتصابات ۴ نفر با یک تغییر موافق هستند ولی صرفا به دلیل رای مخالف آقای زرافشان تمام تصمیم های آن شورا زیر سوال می رود؟

همچنین بخوانید

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به پذیرفته شدگان آزمون ماده ۲۸ بیان کرد: این عزیزان آبان ماه سال گذشته امتحان دادند، با این که پذیرفته شدند و مراحل گزینش آنها نیز طی شده است ولی می گویید به دلیل نبود ظرفیت در دانشگاه فرهنگیان این افراد حق ورود ندارند، این موضوع را پیگیری کنید.

نماینده مردم اقلید در مجلس در ادامه خطاب به وزیر اقتصاد متذکر شد: با تغییر رییس بورس هیچ اتفاقی نمی‌افتد بلکه با تغییر در سیاست‌ها، رویه‌ها و روش ها می‌توان بازار بورس را نجات داد، بماند که شما چه کسی را با چه ویژگی‌هایی رییس سازمان بورس و اوراق بهادار کردید. به دلیل برخی سیاست‌های غلط امروز سرمایه‌های مردم برباد رفته است، نمایندگان تذکر دادند و رییس مجلس و کمیسیون تخصصی ورود کردند، بگویید که به دنبال این تذکرات چه اقدامات مثبتی برای بازار سرمایه انجام دادید؟

صالحی خطاب به وزیر نیرو گفت: آقای اردکانیان، علت الزام کردن کشاورزان به خرید کنتورهای هوشمند آن هم فقط از ۴ یا ۵ در سطح کشور چیست؟ آیا احساس نمی‌کنید رانتی در پشت این موضوع وجود داشته باشد؟ چه دلیلی دارد که یک کشاورز برای تمدید پروانه بهره‌برداری باید دو تا سه بار کنتور هوشمند از یک شرکت خاص بخرد و هر مرتبه ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان هزینه کند؟ به این موضوع ورود کنید تا حیثیت و آبروی وزارت نیرو خدشه‌دار نشود.

وی در بخشی دیگر بیان کرد: یک بار که شده برای همیشه وضعیت نیروهای شرکتی را تعیین تکلیف کنید، اگر قانون اجازه می‌دهد نیروی شرکتی بکارگیری شود اگر اجازه نمی‌دهد چرا موردی اقدام می‌کنیم؟ مزایا و معایب بکارگیری نیروهای شرکتی را بیان کنید، آیا بکارگیری نیروهای شرکتی صرفه‌جویی مالی را برای دولت به همراه داشته است؟ همان پول را در قبال حقوق و مزایا به شرکتی می‌دهید و شرکت مبلغ عمده آن را برمی‌دارد و مبلغ ناچیزی را به نیروهای شرکتی می‌دهد، این موضوع را بررسی کنید و اجازه ندهید حق و حقوق نیروهای شرکتی تضییع شود.

انتهای پیام

منبع

ایسنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا