بین الملل

رشد قدرتمند فعالیت کارخانه‌ای در چین باعث بهبود اقتصادی این کشور شده است

شاخص مدیران خرید تولید کارخانه‌ای در چین تا ۵۱.۹ افزایش یافته و روند رشد اقتصادی در این کشور دوباره تسریع شده است.

 به گزارش آرمان اقتصادی به نقل از رویترز، فعالیت کارخانه‌ای در چین طی سه ماه گذشته با سرعت بالا افزایش یافته که نتیجه شتاب گرفتن تولید کارخانه‌ای به دنبال یک سکون در تعطیلات سال نوی چینی بوده است.  بهبود تقاضای جهانی هم به تسریع روند رشد اقتصادی در این کشور کمک کرده است.

 آخرین اخبار اقتصادی در توئیتر آرمان اقتصادی.

همچنین بخوانید

 اطلاعات اداره ملی آمار چین نشان می‌دهد شاخص مدیران خرید تولید کارخانه‌ای در این کشور تا ۵۱.۹ افزایش یافته است، در حالی که در ماه فوریه برابر با ۵۹.۶ بود.  شاخص بالاتر از عدد ۵۰ جدا کننده رشد اقتصادی از رکود است.

 تحلیلگران انتظار افزایش این شاخص را تا  رقم ۵۱ داشتند.

جولیان ایوانز پریچارد، اقتصاددان ارشد چین در موسسه کپیتال ایکانامیکس طی یادداشتی پس از انتشار این اطلاعات گفت:«جدیدترین تحقیقات شاخص مدیران خرید نشان می‌دهد پس از ضربه‌ای که اقتصاد چین در آغاز سال جاری میلادی به خاطر همه‌گیری ویروس کرونا خورد، روند رشد اقتصادی دوباره تسریع شده است».

 فعالیت کارخانه‌ای در چین معمولاً طی تعطیلات سال نو کاهش می‌یابد ولی در سال جاری میلادی، میلیون‌ها کارگر به خاطر ترس از همه‌گیری ویروس کرونا در شهرهای خود ماندند که باعث از سرگیری زودتر از موعد کسب و کار در کارخانه‌ها شد.

 مقامات چین با موفقیت بحران کرونا را در زمستان کنترل کردند که باعث کاهش قرنطینه‌ها و طبیعی شدن شرایط زندگی شد.  شاخص مدیران خرید که تا حد زیادی بر شرکت‌های بزرگ دولتی تمرکز دارد نشان داد شاخص‌های تولید و سفارش‌های جدید از ماه دسامبر در بالاترین حد قرار داشتند.

 چین سریع‌تر از سایر نقاط دنیا توانست بحران کرونا را تحت کنترل خود درآورد که باعث تسریع روند رشد اقتصاد پس از رکود شدید در آغاز ۲۰۲۰ شد. به این ترتیب، با تلاش کارخانه‌های چین برای تامین سفارش‌های خارجی، صادرات افزایش یافت. قیمت‌های کارخانه‌ای با بیشترین سرعت طی ۱۲ سال گذشته بالا رفتند و تولید صنعتی هم شدت گرفت.

پکن هدف رشد سالانه اقتصاد را در سال جاری میلادی بالاتر از ۶ درصد در نظر گرفته است که بسیار پایین‌تر از انتظار تحلیل‌گران یعنی ۸ درصد قرار دارد.

 چین تنها اقتصاد بزرگ دنیا در سال گذشته میلادی بود که رشد اقتصادی داشت. اقتصاد این کشور ۲.۳ درصد در ۲۰۲۰ رشد کرد ولی ضعیف‌ترین رشد اقتصاد چین طی ۴۰ سال گذشته بود.

انتهای پیام/۶۴

 

منبع

تسنیم

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا