بورسفرابورس

بازار سرمایه، مسیر هموار توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان

به گفته ستاری حرکت سرمایه‌گذاری در حوزه دانش‌بنیان به سمت سرمایه‌گذاری جسورانه علاوه بر اهمیت دادن به صاحبان ایده می‌تواند منجر به استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه در جهت رشد و توسعه محصولات و خدمات دانش‌بنیان و همچنین تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی شود.

در حدود یک سال از امضای تفاهم‌نامه سازمان بورس و معاونت فناوری ریاست جمهوری به منظور راه‌اندازی این صندوق‌ها می‌گذرد و در این زمینه اقدامات قابل توجهی به این منظور اجرایی شده است.

راه‌اندازی صندوق‌های جسورانه از جمله اقداماتی است که در راستای تفاهم‌نامه سازمان بورس و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کلید خورد تا علاوه بر برقراری ارتباط مجموعه شرکت‌های دانش‌بنیان با بازار سرمایه زمینه تامین مالی این شرکت‌ها از طریق بازار سرمایه مهیا شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بازار سرمایه (ECOIDEAL)، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری گفت: راه‌اندازی صندوق‌های جسورانه، مسیر ایده‌های نو در بازار سرمایه و بورس را مهیا کرده و با راه‌اندازی این صندوق‌ها بازار جدیدی برای ایده‌های نو ایجاد شده است .

وی در خصوص اهداف شکل‌گیری این صندوق‌ها افزود: فعالیت این صندوق‌ها بستر لازم برای سرمایه‌گذاری در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان در بورس را فراهم کرده و با فعالیت این شرکت‌ها در بورس شرایط برای رشد و ارتقای منطقی آن‌ها مهیا می‌شود.

به گفته ستاری حرکت سرمایه‌گذاری در حوزه دانش‌بنیان به سمت سرمایه‌گذاری جسورانه علاوه بر اهمیت دادن به صاحبان ایده می‌تواند منجر به استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه در جهت رشد و توسعه محصولات و خدمات دانش‌بنیان و همچنین تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی شود.

یادآور می‌شود در حال حاضر بیش از ۱۹۰ صندوق فعال در بورس به منظور سرمایه‌گذاری در حوزه‌های تولیدی وجود دارد اما با توجه به رشد و فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه یکی از راه‌های تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و طراحی لازم در این خصوص است  لذا صندوق‌های تخصصی خاص در حوزه خطرپذیر (جسورانه )  به علت نیاز کشور  با هدف کمک به شرکت‌های دانش‌بنیان راه‌اندازی شدند.

 

منبع: روابط.عمومی فرابورس ایران

قالب وردپرس

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا