ارتباطات و فناوري اطلاعاتامور زیربنایی

قیمت بسته‌های اربعین اپراتورهای ایرانی تغییری نکرده است

قائم مقام وزیر در امور ارتباطات و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تاکید بر اینکه باوجود افزایش نرخ ارز قیمت بسته های اربعین اپراتورهای داخلی نسبت پارسال افزایشی نداشته است، گفت: زوار ایرانی در کشور عراق در صورت بروز مشکل می‌توانند با سیم‌کارت‌های ایرانی و عراقی و بدون وارد کردن کد با شماره ۱۲۸ تماس بگیرند و کمک دریافت کنند.

به گزارش آرمان اقتصادی، امیر لاجوردی با اشاره به سفر اخیرش به کشور عراق و مذاکره با وزارت ارتباطات، سازمان تنظیم مقررات و اپراتورهای عراقی پیرامون در نظر گرفتن تسهیلات ارتباطی برای زوار ایرانی گفت: طبق روال سال های گذشته برای هماهنگی و مذاکره با سازمان تنظیم مقررات کشور عراق که نقش رگولاتوری را در میان اپراتورهای این کشور به عهده دارد و همچنین وزارت ارتباطات و اپراتورهای عراق به این کشور سفر کردیم که به توافقاتی رسیدیم.

همچنین بخوانید

وی با اشاره به اینکه خدمات ارتباطی، بخشی در داخل و بخشی در کشور عراق به زوار ارایه می شود، افزود: ایستگاه های اینترنت رایگان در مرز ایران و در کشور عراق مستقر می شود تا زواری که نتوانسته اند بسته تهیه کنند بتوانند در این ایستگاه ها به صورت رایگان به اینترنت متصل شوند.

لاجوردی با بیان اینکه وقتی زوار از مرز عبور می کنند و وارد کشور عراق می شوند، توجه داشته باشند که بدلیل رومینگ، تعرفه های متفاوتی بر آنها اعمال می شود، خاطرنشان کرد: به عنوان مثال اگر زوار ایرانی بسته اینترنت خریداری کرده باشند، قیمت هر گیگابایت ۱۰۰ هزار تومان و قیمت بسته ۵ گیگابایتی ۳۹۰ هزار تومان است که تقریبا به اندازه قیمت سیمکارت های عراقی است اما اگر زوار ایرانی اقدام به خریداری بسته های اینترنت مختص اربعین نکرده باشند، هزینه ها در کشور عراق بر اساس تعرفه آزاد محاسبه می شود بطوریکه هر گیگابایت بیش از یک میلیون تومان هزینه دارد.

قائم مقام وزیر در امور ارتباطات با تاکید بر اینکه در سال ۱۴۰۲ بسته های مختص ایام اربعین اپراتورهای داخلی حدود ۵۰ درصد ارزان تر از سال ۱۴۰۱ ارایه شد، تصریح کرد: با وجود افزایش ارز در یک سال گذشته قیمت این بسته های در سال ۱۴۰۳ نیز نسبت به سال گذشته تغییری نداشته و ثابت مانده است.

وی در پاسخ به این سوال که زوار ایرانی در ایام اربعین در کشور عراق از سیمکارت های ایرانی استفاده کنند یا سیمکارت های عراقی؟ توضیح داد: یکی از عوامل انتخاب، قیمت است که باید گفت که تقریبا قیمت های آنها رقابتی و نزدیک به هم است و با اپراتورهای عراقی نیز مذاکره کردیم که بین کیفیت ارایه خدمات به سیمکارت های عراقی و ایرانی تفاوتی قائل نباشند که سال پیش این اتفاق افتاد و امیدواریم امسال نیز چنین شود.

رییس سازمان تنظیم مقررات با اشاره به عامل دیگر انتخاب گفت: کاربران ایرانی که وارد کشور عراق می شوند برای ارتباط صوتی و تصویری با خانواده خود در ایران ممکن است از شبکه‌های اجتماعی استفاده کنند که با ایجاد لینک مستقیم بین ایران و عراق، اگر زوار از سکوهای داخلی استفاده کنند میزان تاخیر ارتباط از ۲۰۰ به ۵۰ میلی ثانیه کاهش می‌یابد که باعث شده سرعت با سیمکارت های ایرانی حداقل چهار برابر، افزایش پیدا کند.

لاجوردی با بیان اینکه از سال گذشته برای سیمکارت های ایرانی که در عراق استفاده می شود با دریافت مجوزها، هرگونه محدودیت برای دسترسی به سکوهای خارجی از بین رفته است، گفت: همچنین در گذشته، زائران برای دسترسی به سکوهای بانکی ایرانی از طریق سیمکارت های عراقی با محدودیت هایی مواجه بودند و برای مثال برای استفاده از اپلیکیشن های بانکی داخلی، با خطا مواجه می شدند اما اگر زوار از سیم‌کارت ایرانی استفاده کنند با محدودیت عدم آدرس IP ایرانی مواجه نمی‌شوند و به راحتی می توانند با موبایل بانک‌های ایرانی انتقال پول انجام دهند.

طبق اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وی با اشاره به خدمات جدیدی که امسال به زوار حسینی ارایه می شود، افزود: امسال زوار ایرانی در کشور عراق در صورت بروز مشکل می توانند با سیمکارت های ایرانی و عراقی و بدون وارد کردن کدی با شماره ۱۲۸ تماس بگیرند و کمک دریافت کنند.

انتهای پیام 

منبع

ایسنا

همچنین بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا