تامین مالی
در پروسه کسب و کار ممکن است در مقاطعی نیاز داشته باشید تا با استفاده از سرمایهای کسب و کار خود را گسترش دهید. یا شاید در بحران مالیای گرفتار شده باشید و نیاز داشته باشید تا از این بحران عبور کنید. در این موارد و موردهایی که در ادامه بیان میکنیم نیاز داریم تا از فرآیندی به نام تامین مالی استفاده کنیم. در این مقاله به معرفی این پروسه و بیان نکات مربوط به آن میپردازیم.
تامین مالی چیست؟
به فرآیندی که در آن برای توسعه کسب و کار، افزایش سوددهی، عبور از بحرانهای مالی و خرید تجهیزات جدید نیاز به تامین سرمایه خاصی داریم، تامین مالی میگویند. این فرآیند در مقاطعی برای کسب و کارها حیاتی است و بدون تامین مالی ممکن است این کسب و کارها نتوانند رشد کنند یا حتی به ضررده شدن کسب و کار منتهی شود.
پروسه تامین سرمایه یکی از چالشهای اصلی شرکتها است و برای انجام آن روشهای مختلفی وجود دارد که میتوانید از آنها استفاده کنید. هر شخص یا سازمان متناسب با شرایطی که دارد روش تامین مالی متناسب با شرایط خود را باید انتخاب و اتخاذ کند. انتخاب روش درست تامین مالی در مواردی پیچیده میشود و برای همین بهتر است از مشاوره تامین مالی در این زمینه کمک بگیرید.
آژانس خدمات مالی دیمان یکی از شرکتهایی است که به صورت تخصصی مشاوره تامین مالی، ارائه میکند برای دریافت مشاوره از این شرکت یا آشنا شدن با روش مشاورههای آنها میتوانید روی لینک بالا کلیک کنید.
انواع روشهای تامین مالی برای کسب و کارها
کسب و کارها برای اجرای پروسه تامین مالی میتوانند از راههای متنوعی اقدام کنند. با وجود پیچیدگیها، روشهای متنوع تامین مالی و لزوم مشورت با یک کارشناس مجرب این حوزه در ادامه انواع روشهای تامین مالی برای شرکتها را بیان میکنیم.
تامین مالی خودگردان
یکی از انواع راههای تامین سرمایه که شرکتها میتوانند انجام دهند استفاده از روش خودگردان است. روش خودگردان به است صورت است که شرکت از پساندازها و منابع مالیای که دارد برای توسعه، عبور از بحران یا سودآوری بیشتر استفاده میکند. این روش بسیار استراتژیک است و برای انجام آن باید برآوردهای مالی به صورت دقیق انجام شوند. چرا که ممکن است احتمال موفقیت در پروسه توسعه یا افزایش سودآوری پایین باشد و استفاده از منابع مالی شرکت باعث از بین رفتن این منابع شود. بیشتر شرکتهایی که در بازار بورس و اوراق بهادار فعال هستند برای افزایش اعتبار و توسعه از این روش استفاده میکنند.
تامین مالی از بخش دولتی
روش دیگری که میتوانید برای تامین سرمایه از آن استفاده کنید کمک گرفتن از بخش دولتی است. در این روش شما با استفاده از توافقنامهها، وامها، مشارکت در تولید یا روشهایی که بانکها یا ادارات دولتی دارند، میتوانید شرمابه مورد نظر خود را تامین کنید. از آنجایی که تسهیلات این شرکتها، ادارات و بانکها بودجه محدودی دارد، تسهیلات ارائه شده تنها به شرکتهای معتبر تعلق میگیرد. با توجه به موضوعی که گفته شد تنها شرکتهای بزرگ و با سابقه کاری بالا میتوانند از این روش تامین مالی استفاده کنند.
تامین سرمایه از بخش خصوصی (تامین مالی فرشتهای)
روش دیگری که غالبا شرکتهای نوپا از آن استفاده میکنند تامین سرمایه به روش فرشتهای است. در این روش از سرمایهگذاران بخش خصوصی برای توسعه شرکت و افزایش اعتبار آن استفاده میشود. از آنجایی که سرمایه این بخش محدود است برای تامین مالی باید طرحهای توجیهی قابل قبولی داشته باشید تا بتوانید تامین کنندگان را به سرمایهگذاری مجاب کنید. تامین کنندگان در این روش با خرید سهام میتوانند در شرکت سهیم باشند یا با انعقاد قراردادهایی سود مشخص و اصل سرمایه خود را پس از مدت زمان مشخصی دریافت کنند.
نکات مهم در زمینه تامین مالی
همانطور که گفته شد تامین سرمایه با استفاده از روشهای متنوعی انجام میشود و انتخاب روش مناسب بسته به زمان و موقعیتی که کسب و کار در آن قرار دارد، متفاوت خواهد بود. برای انتخاب روش درست تامین سرمایه و در طول این پروسه نیاز است نکاتی را رعایت کنید که در ادامه این نکات را برای شما توضیح میدهیم.
- برنامه ریزی صحیح: برای تامین سرمایه نیاز دارید تا برنامه ریزیهای دقیقی را با توجه به شرایط شرکت انجام دهید. این برنامه ریزیها شامل مشخص سازی هزینه پروسهای که برای آن نیاز به تامین سرمایه دارید، میشود. همچنین باید این برنامه ریزی استراتژیک باشد و نیازهای آینده را نیز در آن ببینید.
- مشخص سازی ساختار مالی: پیش از آنکه بخواهید تامین مالی انجام دهید باید به طور دقیقی ساختار مالی شرکت را مشخص کنید و برنامه توسعه یا هر برنامه دیگری که دارید را مطابق با آن برنامه ریزی کنید. تامین سرمایه زمانی که ساختار مالی دقیقی ندارید میتواند باعث شود تا برای جذب سرمایه دچار مشکل شوید یا برنامه ریزیهای مالیتان در آینده دچار مشکل شود.
- پیشبینی بحرانهای مالی: نکته دیگری که هنگام پروسه تامین مالی باید به آن آگاه باشید، دانستن بحرانهای مالیای است که ممکن است کسب و کار شما با آن روبرو شود. این بحرانها ممکن است با توجه به شرایط خاصی پیش بیایند و باید آنها را از قبل پیشبینی کنید و برای عبور از آنها طرحهای مشخصی داشته باشید.
چه کسب و کارهایی به تامین مالی نیاز پیدا میکنند؟
شاید برای شما این سوال پیش آمده باشد که تمامی کسب و کارها و افراد به تامین مالی نیاز پیدا میکنند یا خیر؟ جواب این سوال به شرایط کسب و کار و دلیلی که نیاز به تامین مالی وجود دارد، بستگی دارد. به طور کلی سازمانها (اشخاص حقوقی) و افراد (اشخاص حقیقی) که قصد راه اندازی یا توسعه یک کسب و کار را دارند نیاز به تامین مالی پیدا میکنند. تفاوت تامین مالی با جذب سرمایه اولیه دقیقا در این موضوع است که زمانی از تامین مالی استفاده میشود که کسب و کار از ایده فراتر رفته و راهاندازی شده باشد.
لزوم استفاده از مشاورهای تامین سرمایه
مشاورهای تامین مالی با شناختهایی که نسبت به بازار، قوانین مالیاتی و روشهای تامین مالی دارند میتوانند در این پروسه بسیار به شما کمک کنند. این افراد با دانستن این اطلاعات و همچنین بررسی و در نظر گرفتن شرایط کسب و کار شما میتوانند بهترین راه تامین سرمایه و انواع تامینهای مالی را با جزئیات دقیق در اختیار شما قرار دهند.
تامین مالی؛ عامل توسعه کسب و کار یا خروج از بحرانها
زمانی که شما به مشکلاتی در کسب و کار خود بر میخورید یا میدانید که میتوانید ابعاد سوددهی و کسب و کارتان را با استفاده از سرمایه مشخصی، افزایش دهید بهترین راه استفاده از تامین سرمایه است. در این مقاله با روشهای این پروسه، نکات آن و افرادی که به این روش نیاز دارند را توضیح دادیم. آژانس خدمات مالی دیمان با توجه به سابقهای که در زمینه ارائه مشاورههای تخصصی کسب و کار، مالیاتی و تامین سرمایه دارد میتواند به شما در مسائل مالی کمک شایانی بکند. برای مشاهده خدمات این شرکت بزرگ مالی کافیست به سایت آژانس خدمات مالی دیمان سر بزنید. امیدواریم این مقاله به شما کمک کرده باشد از اینکه تا انتهای این مقاله همراه ما بودید از شما سپاسگزاریم.