بورسبورس اوراق

ارزش معاملات بازار مشتقه و مالی بورس کالا ۲۸.۸ همت شد

روز گذشته در بازار مشتقه و مالی بورس کالای ایران بالغ بر ۳ میلیارد و ۷۷۲میلیون قرارداد به ارزش ۲۸.۸ هزار میلیارد تومان منعقد شد.

همچنین بخوانید
مشتقه

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، در دادوستدهای روز ۲۰ بهمن بازار گواهی سپرده کالایی، یک میلیون و ۲۶۵ هزار و ۵۱۸ گواهی شمش طلا به ارزش ۳ هزار و ۲۱۷ میلیارد تومان، یک میلیون و ۵۷۶ هزار و ۵۸۳ گواهی شمش نقره به ارزش ۸۸۸ میلیارد تومان، ۲ هزار و ۴۰۳ گواهی سکه به ارزش ۴۷۰ میلیارد تومان و ۱۴۷هزار و ۹۶۴ گواهی زعفران به ارزش ۲۹ میلیارد تومان فروخته شد.

معامله ۳.۷ میلیارد واحد صندوق کالایی

هم‌چنین در معاملات بازار مشتقه و مالی، ۳ میلیارد و ۷۱۴ میلیون و ۹۰۰ هزار و ۷۱۹ واحد صندوق کالایی به ارزش ۲۳ هزار و ۸۴۲ میلیارد تومان دست به دست شد.

۹ هزار قرارداد آتی منعقد شد

هم‌چنین در دادوستدهای بازار قراردادهای آتی ۹ هزار و ۴۹۰ قرارداد آتی کالایی به ارزش ۱۷۹میلیارد تومان منعقد شد.

دادوستد ۴.۲ میلیون قرارداد اختیار معامله

۴ میلیون و ۲۱۹ هزار و ۳۴۳ قرارداد اختیار معامله کالایی نیز به ارزش ۱۷۳ میلیارد تومان منعقد شد.

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا