امور زیربناییكشاورزی و دامپروری

نقشه راه کشاورزی هوشمند با آکادمی علوم بلاروس طراحی شد

تفاهم‌های بذری و دام ‌و ‌طیور و طراحی نقشه‌ راه کشاورزی هوشمند با آکادمی علوم بلاروس، دو دستاورد سفر معاون وزیر جهاد کشاورزی ایران به بلاروس است.

همچنین بخوانید

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی، غلامرضا گل‌محمدی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) در ادامه سفر به بلاروس، در بازدید از شرکت ایرانی در مینسک و دیدار با رئیس آکادمی علوم ملی بلاروس، به دو دستاورد کلیدی «مذاکره برای واردات بذر ارقام پرمحصول کلزا و توسعه همکاری‌های زنجیره دام و طیور با بخش خصوصی ایرانی» و «توافق بر سر اجرای پروژه‌های مشترک پژوهشی در حوزه کشاورزی هوشمند، هوش مصنوعی و بهره‌برداری پایدار از منابع طبیعی» دست یافت.

در جریان این بازدید، مذاکراتی پیرامون واردات بذر ارقام پرمحصول کلزا و توسعه همکاری‌های فنی و زراعی انجام شد. طرفین بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک برای ارتقای بهره‌وری تولید دانه‌های روغنی و حمایت از سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی ایرانی در حوزه تولیدات راهبردی تأکید کردند.

در بخشی از این سفر، غلامرضا گل‌محمدی با رئیس آکادمی علوم ملی بلاروس دیدار و درباره گسترش همکاری‌های علمی و پژوهشی میان دو کشور گفتگو کرد. در این دیدار، ظرفیت‌های همکاری مشترک در حوزه فناوری‌های نوین کشاورزی به‌ویژه هوشمندسازی تولید، کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت مزارع و بهره‌برداری پایدار از منابع طبیعی مورد بررسی قرار گرفت.

دو طرف ضمن تأکید بر توسعه ارتباط میان مؤسسات تحقیقاتی سازمان تات و مؤسسات علمی آکادمی علوم بلاروس، بر اجرای پروژه‌های مشترک پژوهشی و فناورانه به‌عنوان دستاورد محوری این سفر تأکید کردند. این اقدامات گامی مؤثر در جهت تقویت همکاری‌های کشاورزی ایران و بلاروس و ارتقای نقش تات در دیپلماسی علمی و فناورانه کشاورزی کشور محسوب می‌شود.

منبع

مهر

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا