اقتصاد کلان

پرداخت پاداش به ۶ نفر از گزارش‌دهندگان فرار مالیاتی

رییس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی از پرداخت پاداش به ۶ نفر از گزارش دهندگان فرار مالیاتی در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی، سید محمدرضا احمدی رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: برای ۶ نفر از گزارش‌دهندگان فرار مالیاتی در سامانه سوت‌زنی، پاداش پرداخت شد.

احمدی افزود: در راستای ایجاد سازوکار دریافت گزارش‌‏های مردمی و استفاده از ظرفیت مشارکت و نظارت مردمی در کشف فرار مالیاتی و کاهش میزان آن، سامانه دریافت گزارش‌دهندگان مردمی فرار مالیاتی (سوت‌زنی) در بستر درگاه رسمی سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی اینترنتی www.intamedia.ir فراهم است.

وی خاطرنشان کرد: پیش از این هم، پاداش به ۱۴ نفر از گزارش‌دهندگان فرار مالیاتی در سال‌ گذشته پرداخت شده بود.

منبع

مهر

همچنین بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا