با ۲۵ مورد از مشهورترین بانک‌های دیجیتال جهان و خدمات آن‌ها آشنا شوید

بانک‌های دیجیتالی که در شهرهای مختلف دنیا شکل گرفته‌اند را بررسی کنید و ببینید که چگونه این پیشگامان با تعریف نسل جدیدی از مصرف‌کنندگان تلفن همراه در حال تعریف مجدد صنعت بانکی هستند.

این فهرست توسط وب‌سایت دفایننشیال‌برند (Thefinancialbrand) تهیه شده است. از آن‌جایی‌که تعداد بانک‌های دیجیتال زیاد است، معیارهای انتخاب این بانک‌ها مطرح شده است:

در این فهرست بانک‌هایی هم‌چون بانک اتم( Atom) معرفی نشده است، چرا که صرفا بانک‌هایی مدنظر بوده که رسما و برای عموم معرفی شده‌اند. هم‌چنین این لیست محدود به بانک‌های دیجیتالیی است که به طور رسمی راه‌اندازی شده‌اند و عمده‌ی فعالیت‌های بازاریابی خود را به زبان انگلیسی انجام می‌دهند.

۱) بانک دیجیتال (Ally)

ویژگی‌ها: یکی از بهترین ارائه‌کنندگان خدمات مالی دیجیتال، بدون هزینه‌ی اشتراک ماهانه، پشتیبانی ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته، محصولات بانک ally به موارد گوناگونی هم‌چون بانکداری، سرمایه‌گذاری ، وام مسکن و کارت اعتباری تقسیم می‌شود. از جمله‌ ویژگی‌های خاص بانک دیجیتال ally یکپارچه شدن با سیستم پرداخت Zelle است.

۲) بانک دیجیتال بی(B)

ویژگی‌ها: ارائه‌دهنده‌ی خدمات بانکداری دیجیتال و هوشمند، شما می‌توانید یک حساب جاری و یک حساب پس‌انداز داشته باشید، هم‌چنین کارت اعتباری و کارت بدهی که همه‌ی آن‌ها از طریق یک اپلیکیشن قابل مدیریت هستند. B به کاربران امکان خرج، پس‌انداز و قرض را در یک پلتفرم واحد فراهم می‌کند.

۳) بانک دیجیتال بانک‌ موبایل(Bank mobile)

ویژگی‌ها: یکی از بانک‌های دیجیتالی که سریع‌ترین رشد را شاهد بود. ماموریت آن‌ها ارائه‌ی خدمات بانکداری مقرون‌به‌صرفه و قدرتمند برای میلیون‌ها آمریکایی و توانمندسازی آنان است. از جمله‌ ویژگی‌های بانک‌موبایل می‌توان به پرداخت صورت‌حساب‌ها از طریق عکس، دارای ابزارهای مدیریت مالی شخصی، ارائه ۰.۷۵٪ بهره سالانه به پس‌اندازها و پرداخت‌های موبایلی نظیر به نظیر(P2P).

۴) بانک دیجیتال سی‌بی‌دی ناو(CBD Now)

ویژگی‌ها: باز کردن حساب در عرض ۵ دقیقه، همراه با کارت اعتباری در عرض ۲۴ساعت

۵) بانک دیجیتال چایم(Chime)

ویژگی‌ها: کارت بدهی ویزا، برنامه‌های پس‌انداز اتوماتیک، بدون هزینه، هشدارهای آنی و بروزرسانی‌های روزانه‌ی موجودی، ارائه‌ی پاداش نقدی به هنگام خرید و ۱.۷۵٪ سود برای پس‌اندازها.

۶) بانک دیجیتال دی‌جی‌بانک(Digibank)

ویژگی‌ها: کیف پول الکترونیکی، پرداخت از طریق تلفن همراه، سرمایه‌گذاری‌های موبایلی، دستیار مجازی قدرت گرفته از هوش مصنوعی، پس‌انداز و دریافت سود

۷) بانک دیجیتال فیدور(Fidor)

ویژگی‌ها: یک حساب جاری که نرخ بهره آن تحت تاثیر میزان لایک‌های فیسبوک قرار دارد، دارای یک پلتفرم هوشمند برای بحث در مورد مسائل مالی.

۸) بانک دیجیتال فین(Finn)

ویژگی‌ها: از بانک‌های دیجیتال ایالت متحده‌ی آمریکا محسوب می‌شود. کاربران می‌توانند با استفاده از یک تلفن همراه برای باز کردن حساب، ایجاد سپرده، صدور چک، پیگیری هزینه‌ها و پس‌انداز اقدام کنند. هم‌چنین فین دارای ابزارهایی برای ارزیابی تراکنش‌ها است.

۹) بانک دیجیتال فرست دایرکت(First Direct)

ویژگی‌ها: اولین بانک مستقیم روی زمین، یکی از معدود بانک‌های دیجیتال که به ارائه‌ی خدماتی هم‌چون وام‌های شخصی، سرمایه‌گذاری و بیمه می‌پردازد.

۱۰) بانک‌ دیجیتال گوبانک(GoBank)

ویژگی‌ها: از جمله نئوبانک‌های ایالت متحده‌ی آمریکا که خدماتی هم‌چون دسته چک آنلاین، انتفال پول فرد به فرد، ابزارهای مدیریت مالی شخصی، کیف پول و دسترسی به بیش از ۴۰۰۰۰ خودپرداز را فراهم می‌کند.

۱۱) بانک دیجیتال هلوبانک(HelloBank)

ویژگی‌ها: یکی از بزرگ‌ترین و پیچیده‌ترین بانک‌های دیجیتال اروپا که خدمات مختلفی هم‌چون ارائه‌ی حساب‌های جاری، بیمه، وام، بیمه، پس‌انداز و خدمات کارگزاری را بر عهده دارد.

۱۲) بانک دیجیتال کوهو(Koho)

 

ویژگی‌ها: انتقال وجه، پرداخت صورت‌حساب‌ها، پس‌انداز خودکار، استفاده از دستگاه‌های خودپرداز و مدیریت هزینه‌های خود با ابزارهای قدرتمند مدیریت مالی شخصی.

۱۳) بانک دیجیتال لوت(Loot)

ویژگی‌ها: یک حساب جاری که برای اهداف پس‌انداز، مدیریت مالی شخصی و بودجه‌بندی به کار برده می‌شود.

۱۴) بانک دیجیتال مشرق‌نئو(Mashreq Neo)

ویژگی‌ها: کاربران مشرق‌نئو می‌توانند در کمتر از ۵ دقیقه حساب کاربری خود را بسازند. کارت اعتباری، کارت بدهی، حساب جاری، وام‌های شخصی، ارزهای خارجی، معاملات سهام به شکل جهانی، تجارت طلا و قابلیت‌های سرمایه‌گذاری از جمله‌ ویژگی‌های مهم مشرق‌نئو می‌باشد.

۱۵) بانک‌ دیجیتال مونسی (Monese)

ویژگی‌ها: مونسی یکی از بانک‌های دیجیتال انگلستان است که از لحاظ ارائه‌ی تجربه‌ی کاربری خوب بسیار موفق بوده است. از جمله ویژگی‌های مهم مونسی سرعت و هزینه‌های پایین خدمات آن است. پرداخت‌های بین‌المللی رایگان، امکان بودجه‌بندی و مدیریت مالی شخصی و ابزارهایی برای پس‌انداز نیز از دیگر ویژگی‌های این اپلیکیشن محسوب می‌شود.

۱۶) بانک دیجیتال مونزو(Monzo)

ویژگی‌ها: مونزو از مشهورترین بانک‌های دیجیتال جهان است که به دلیل خدمات و ویژگی‌های خاصش بیشتر مورد توجه بوده است. از ویژگی‌های مهم مونزو می‌توان به تحلیل‌های فوق‌العاده‌اش در مورد عادت‌های خرج، انتقال پول سریع توسط موبایل و ادغام با تکنولوژی‌های روز دنیا هم‌چون اوبر اشاره کرد.

۱۷) بانک دیجیتال مووِن(Moven)

ویژگی‌ها: موون یکی دیگر از بانک‌های دیجیتالی شناخته شده در جهان است که خدمات مختلفی را در حوزه‌ی مالی ارائه‌ می‌کند. موون دارای ابزارهای هشداردهنده و بودجه‌بندی در زمینه‌ی مدیریت مالی شخصی است. موون به تازگی در حال بررسی مشارکت با موسسات سنتی هم‌چون بانک تی‌دی(TD) در کانادا است.

۱۸) بانک دیجیتال ان ۲۶(N26)

ویژگی‌ها: ان ۲۶ که قبلا با نام نامبر۲۶ شناخته می‌شد، یکی از برترین بانک‌های دیجیتال کشور آلمان محسوب می‌شود. این سیستم که با هدف ایجاد تحول در سیستم بانکداری سنتی ایجاد شده است، به ارائه‌ی خدماتی هم‌چون انتقال پول به شیوه‌ی دیجیتال، برداشت نقدی از دستگاه‌های خودپرداز، تغییر پین‌کد، تنظیم محدودیت‌های پرداخت، قفل یا فعال کردن خدمات آنلاین.

۱۹) بانک دیجیتال نیت (Neat)

ویژگی‌ها: بانک نیت یکی از بهترین بانک‌های دیجیتال آنلاین تاسیس شده در آسیا که به ارائه‌ی خدماتی هم‌چون پرداخت‌های فرد به فرد، ابزارهای تجزیه‌تحلیل برای مدیریت مالی شخصی، مدیریت تمام تنظیمات از طریق اپلیکیشن، تنظیماتی هم‌چون تغییر پین‌کد یا مسدود کردن کارت.

۲۰) بانک دیجیتال پپر(Pepper)

ویژگی‌ها: یکی از بانک‌های دیجیتال که از دسته چک‌های واقعی(که توسط پیک تحویل داده می‌شود) استفاده می‌کند. ارائه‌کننده‌ی کارت اعتباری، حساب پس‌انداز، وام‌های شخصی و ابزارهای مدیریت مالی شخصی قدرتمند.

۲۱) بانک دیجیتال رولوت (Revolut)

ویژگی‌ها: ارائه‌ی مسترکارت‌های بدون تماس در بیش از ۱۳۰ کشور جهان، پرداخت جهانی و انتقال وجه فرد به فرد(P2P)، این تک‌شاخ مشهور فین‌تک هم‌چنین امکان خرید و مبادله‌ی ارزهای رمزنگاری‌شده هم‌چون بیت‌کوین و اتریوم را نیز فراهم نموده است.

۲۲) بانک دیجیتال سیمپل(Simple)

ویژگی‌ها: از اولین بانک‌های دیجیتال مستقل ایالت متحده‌ی آمریکا است که قبلا با نام بنکسیمپل شناخته می‌شد. این نئوبانک آمریکایی شامل ابزارهای قدرتمند مدیریت مالی شخصی است و برای اهداف گوناگون از جمله پس‌انداز، حساب‌های مشترک و گزارش‌دهی جهت پس‌انداز بیشتر است.

۲۳) بانک دیجیتال سیمپلی(Simplii)

ویژگی‌ها: بازوی دیجیتالی بانک CIBC، ارائه کننده‌ی مجموعه‌ای کامل از محصولات مالی به بازار، هم‌چون خدمات بانکداری و رویت حساب، وام مسکن، پس‌انداز، سرمایه‌گذاری و دسترسی به بیش از ۳۴۰۰ خودپرداز بانک CIBC.

۲۴) بانک دیجیتال استارلینگ(Starling)

ویژگی‌ها: استارلینگ از جمله‌ی اولین بانک‌های مبتنی بر نرم‌افزار انگلستان است. این اپلیکیشن بیشتر از هر چیزی برای اهداف پس‌انداز مورد استفاده قرار می‌گیرد، مجهز به ابزارهای مدیریت مالی شخصی است. این بانک از لحاظ امنیتی به دلیل استفاده از ابزارهای امنیتی قوی از جمله تاچ‌آیدی بسیار قوی است.

۲۵) بانک دیجیتال تنگرین(Tangerine)

ویژگی‌ها: اولین بانک مستقیم جهان که روی پلتفرم‌های دیجیتال راه‌اندازی شد. در ابتدا صرفا یک حساب پس‌انداز آنلاین بود، اما با گذشت زمان به گستره‌ی خدمات آن افزوده شد. این بانک هم‌اکنون در ۴ حوزه‌ی پس‌انداز، سرمایه‌گذاری، قرض و بانکداری فعالیت می‌کند. تنگرین در تلاش است تا به کاربران خود کمک کند هوشمندانه‌تر خرج کنند و سریع‌تر به اهداف مالی خود دست یابند.

۲۶) بانک دیجیتال یواس‌ای‌ای (USAA)

ویژگی‌ها: USAA یکی از منحصربه‌فردترین و غیر معمول‌ترین موسسات مالی جهان است. در سال ۱۹۲۲ توسط افسران شاغل ارتش ایالت متحده‌ی آمریکا با هدف ارائه خدمات بیمه راه‌اندازی شد. آن‌ها متعلق به اعضای ارتش آمریکا(فعال و بازنشسته) و خانواده‌های آن‌ها هستند، این بانک تقریبا شامل ۷ میلیون حساب کاربری است. کاربران از طریق دستگاه تلفن همراه خود، پست الکترونیکی یا شماره تلفن می‌توانند به حساب خود دسترسی داشته باشند. از جمله‌ی خدمات آن‌ها می‌توان به خدمات بازنشستگی، سرمایه‌گذاری، برنامه‌ریزی مالی، بانکداری و خدمات بیمه اشاره کرد.

منبع: Thefinancialbrand

منبع

راه پرداخت

خروج از نسخه موبایل