بازدید مدیرعامل بانک کشاورزی از طرح های مشارکتی این بانک در استان مازندران

 

روح اله خدارحمی رئیس هیات مدیره و مدیر عامل بانک کشاورزی صبح روز پنج شنبه ۲۲ فروردین با سفر به استان مازندران از تعدادی از طرح‌های کشاورزی استان که با مشارکت بانک کشاورزی به بهره برداری رسیده‌اند، بازدید کرد.
به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی از روابط عمومی بانک کشاورزی ، در این بازدید که مهندس  محمد علی طهماسبی معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی و دکتر علی کمندی مدیر شعب بانک کشاورزی استان مازندران نیز حضور داشتند، از واحد پرورش و کشت هیدروپونیک گل رز شاه زید، گلخانه هیدرو پونیک رویش طبرستان و مرکز لجستیک و پایانه صادرات محصولات کشاورزی روماک گستر پارس بازدید به عمل آمد.
بر اساس این گزارش، واحد پرورش و کشت هیدروپونیک (بدون خاک)  گل رز شاه زید در ۳۰ کیلومتری جاده هراز در مجتمعی به  مساحت ۱۲هزار متر مربع  احداث شده است. در این واحد پرورش گل که با تسهیلات ۴۲ میلیارد ریالی بانک کشاورزی به بهره برداری رسیده است از کشت هیدروپونیک و فناوری آبیاری بسته برای صرفه جویی در مصرف آب ، کود و حفظ محیط زیست؛ فناوری نور مصنوعی؛ ساختار ذخیره انرژی و پرده سایه خودکار؛ فناوری تزریق گاز CO2؛ فناوری بسته بندی و حمل مدرن گل و ساز وکار کنترل و مبارزه با آفات و بیماریها به روش بیولوژیک استفاده شده است.
گلخانه هیدرو پونیک رویش طبرستان نیز به مساحت  ۱۵۰۰۰ متر مربع و با ظرفیت تولید ۵۰۰.۰۰۰ شاخه گل بریده آنتوریوم با سرمایه گذاری ۱۰ میلیارد ریالی بانک کشاورزی به بهره برداری رسیده است و هم اکنون محصولات این واحد گلخانه به کشورهای روسیه، حوزه خلیج فارس و دریای خزر صادر می شود.
شایان ذکر است مرکز لجستیک و پایانه صادرات محصولات کشاورزی روماک گستر پارس به عنوان بزرگترین مرکز لجستیک و پایانه بین المللی صادرات محصولات کشاورزی کشور، با مشارکت بانک کشاورزی در شهرستان جویبار استان مازندران در حال احداث است.
مرکز لجستیک و پایانه صادرات محصولات کشاورزی روماک گستر پارس، با هدف اصلاح نظام توزیع و تنظیم بازار محصولات کشاورزی و ایجاد و معرفی برند ایرانی برای محصولات کشاورزی در بازارهای جهانی، در زمینی به مساحت ۳۱ هکتار و با داشتن ۷۸ هزار متر مربع سالن های مجهز برای آماده سازی و بسته بندی، رنگ آوری، آزمایشگاه، واحد IQF، نمایشگاه و سایر خدمات پنجره واحد تجاری و به ظرفیت سالانه ۳۳۰  هزار تن انواع محصولات کشاورزی در حال احداث است.
این مرکز در فاز اول با امکان تهیه و آماده سازی ۱۳۰ هزار تن کالا و ارسال به صورت انبوه، مستمر و تحت پوشش یک برند،  ظرفیت نگهداری و ذخیره سازی ۹۰ هزار تن انواع میوه، سبزی، گوشت، مرغ و سایر محصولات کشاورزی را داراست.

از طریق
احمد گردان
خروج از نسخه موبایل