کسری حساب جاری آمریکا به بالاترین رقم طی ۱۲ سال گذشته رسید

وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرد کسری حساب جاری این کشور در سه ماهه سوم سال جاری میلادی ۱۰.۶ درصد افزایش یافته و به ۱۷۸.۵ میلیارد دلار رسیده است که نتیجه پیشی گرفتن واردات از صادرات است.

 به گزارش آرمان اقتصادی به نقل از رویترز، کسری حساب جاری آمریکا در سه ماهه سوم سال جاری میلادی به بالاترین رقم طی ۱۲ سال گذشته رسید چون افزایش هزینه مصرف‌کنندگان باعث شد واردات آمریکا از صادرات آن پیشی بگیرد.

 جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و جهان را در توئیتر پایگاه خبری آرمان اقتصادی.

 وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرد کسری حساب جاری این کشور که جریان کالاها، خدمات و سرمایه‌گذاری به داخل و خارج از کشور را اندازه‌گیری می کند، در سه ماهه سوم سال جاری میلادی ۱۰.۶ درصد افزایش یافته و به ۱۷۸.۵ میلیارد دلار رسیده است. این رقم بالاترین کسری حساب جاری آمریکا از سه ماه دوم ۲۰۰۸ تا حالا است.

 کسری حساب جاری آمریکا در سه ماهه دوم سال جاری میلادی برابر با ۱۶۱.۴ میلیارد دلار بود. اقتصاددان‌ها پیش‌بینی کرده بودند این رقم در سه ماهه سوم تا ۱۸۹ میلیارد دلار افزایش یابد.

 کسری حساب جاری آمریکا ۳.۴ درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور را در سه سوم تشکیل می داد که ۳.۳ درصد بالاتر از سه ماهه دوم سال جاری میلادی بود. ولی این رقم هنوز هم کمتر از ۶.۳ درصد تولید ناخالص داخلی در سه ماهه چهارم ۲۰۰۵ است چون آمریکا در حال حاضر صادرکننده صرف نفت خام و سوخت است.

 واردات کالا در آمریکا ۹۴.۴ میلیارد دلار افزایش یافته و به ۶۰۲.۷ میلیارد دلار رسیده است یعنی بالاترین رقم از آخرین فصل ۲۰۱۹. بیشترین افزایش واردات که به دنبال بالا رفتن تقاضا پس از برداشته شدن محدودیت های کرونایی صورت گرفته، مربوط به واردات خودرو بوده است.

 واردات خدمات ۶.۵ درصد افزایش یافته و به ۱۰۷.۷ میلیارد دلار رسیده است که بیشتر نشان‌دهنده افزایش هزینه‌های مالکیت فکری مخصوصاً مجوز تحقیقات و توسعه بوده است. حمل و نقل دریایی و مسافرت‌های شخصی هم افزایش یافته اند.

 هزینه مصرف‌کنندگان در سه ماهه سوم سال جاری میلادی با نرخ سالانه ۴۰.۴ درصد افزایش یافت که نتیجه بیش از ۳ تریلیون دلار بسته‌های کمکی دولت بوده است. هزینه مصرف کنندگان در سه ماهه دوم ۳۳.۲ درصد کاهش یافته بود.

 صادرات کالا در آمریکا در فصل تابستان ۶۸.۴ درصد افزایش یافته و به ۳۵۷.۱ میلیارد دلار رسیده بود که بیشتر آن مربوط به صادرات خودروهای موتوری، قطعات و موتور بوده است. صادرات آمریکا در سه‌ماهه‌ دوم در بحبوحه تعطیلی‌های کرونا در خارج از آمریکا کاهش یافته بود.

 انتهای پیام/۴۸

منبع

تسنیم

خروج از نسخه موبایل