انرژی

بهره‌برداری از پنج طرح ۱۱۵ میلیاردی تامین و انتقال برق در استان بوشهر

ایسنا/بوشهر مدیرعامل شرکت برق منطقه ای فارس و بوشهر از راه اندازی و افتتاح طرح های تامین و انتقال برق در استان بوشهر و جنوب کشور به ارزش ۱۱۵ میلیارد تومان در قالب پویش هر هفته الف- ب- ایران با دستور وزیر نیرو خبر داد.

غلامرضا نصیری با بیان جزئیاتی از این طرح ها اظهار کرد: هزینه و اعتبار افتتاح پنج طرح تامین و انتقال برق به ارزش ۱۱۵ میلیارد تومان از محل منابع داخلی شرکت و اعتبارات بخش خصوصی تامین شده است .

وی عنوان کرد: این طرح ها شامل افتتاح پشت ۶۳.۲۰ کیلوولت هلیله و خط ارتباطی ۶۳ کیلوولت به طول یک کیلومتر است، این طرح با اعتباری معادل ۳۳ میلیارد تومان از محل منابع داخلی شرکت راه اندازی شده که هدف از راه اندازی این طرح توسعه زیر ساخت و بهبود قابلیت اطمینان در تامین برق است.

مدیر عامل شرکت برق منطقه ای فارس و بوشهر همچنین از افتتاح طرح افزایش ظرفیت و تغییر سطح ولتاژ ترانسفورماتور سوم پست بهمئی بوشهر خبر داد و اظهار کرد: این طرح نیز با ۱۴ میلیارد تومان اعتبار به بهره برداری می رسد، هدف از راه اندازی این طرح تعدیل با ترانسفورماتورهای موجود و توسعه زیر ساخت و افزایش ظرفیت در تامین برق منطقه است.

نصیری در ادامه طرح افزایش ظرفیت خط ۶۳ کیلوولت برازجان – فرهنگ را از طرح های قابل افتتاح با دستو وزیر نیرو دانست و گفت: این طرح با ۴ میلیارد تومان اعتبار و به طول ۱۵ کیلومتر احداث شده، رفع پرباری خطوط موجود و افزایش قابلیت اطمینان در برق منطقه شمال استان بوشهر از اهداف این طرح است.

این مسئول با اشاره به طرح نیروگاه خورشیدی ۲ مگاواتی شهرستان دشتی گفت: این نیروگاه با مشارکت بخش خصوصی و با تامین اعتباری معادل ۳۰ میلیارد تومان به بهره برداری می رسد و تامین انرژی پاک و ایجاد اشتغال و کاهش آلودگی زیست محیطی از اهداف آن است.

مدیر عامل شرکت برق منطقه ای فارس و بوشهر خاطرنشان کرد: افتتاح طرح احداث خط ۴۰۰ کیلوولت به طول هفت کیلومتر را از دیگر طرح های این پویش ذکر کرد و گفت: در این طرح ورود و خروج حط ۴۰۰ کیلوولت پارس – عسلویه کوشکنار در کلیدخانه نیروگاه عسلویه افتتاح می شود ، هزینه اجرای این طرح ۲۹ میلیارد تومان است که از محل منابع داخلی شرکت تامین شده است.

غلامرضا نصیری با برشمردن برخی از قابلیت ها و ظرفیت ها در تامین برق و انرژی در منطقه جنوب کشور و استان بوشهر را برشمرد و گفت: وجود زمینه‌های اقلیمی و طبیعی، منابع متنوع تولید و همچنین نیروی متخصص و کارآزموده در دو استان فارس و بوشهر این قابلیت را ایجاد کرده که بتوان از توانمندی‌های ویژه در این منطقه استفاده بهینه کرد و آن را در راستای توسعه به کار گرفت.

وی افزود: استان های فارس و بوشهر دارای توانمندی های شگرف و بزرگ در زمینه تولید انرژی برق است ، فارس با بهره مندی  از اقلیم پرآفتاب و تابان و بوشهر با بهره مندی از منابع گاز و انرژی هسته ای در نیروگاه اتمی این قابلیت را دارند تا از همه ظرفیت های موجود در جنوب کشور برای به فعل رساندن استعدادهای بالقوه بهره‌گیری کنند.

مدیر عامل شرکت برق منطقه ای استان فارس و بوشهر تاکید کرد: با بهره گیری از دو منبع خورشیدی و گاز در استان های فارس و بوشهر می توان همه برق مورد نیاز جنوب کشور و بخش عمده ای از برق کشور را تامین کرد، فارس در این زمینه از نیروی متخصص و مهندسان کارآزموده و همچنین مراکز علمی و دانشگاه مرتبط با حوزه برق و انرژی نیز برخوردار است و یک استعداد کم نظیر فنی، مهندسی و علمی در کشور به شمار می آید.

نصیری یادآور شد: با بهره گیری از ظرفیت وجود منابع گازی در استان بوشهر می توان به ایجاد ظرفیت های بیشتر تامین برق در جنوب کشور امیدوار بود، استفاده از انرژی گاز در این مناطق و افزایش تولید و تامین برق در واقع بهینه سازی تولید انرژی است که موجب افزایش ارزش افزوده، افزایش رونق و جهش تولید و حرکت در راستای منویات مقام معظم رهبری است.

انتهای پیام

منبع

ایسنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا