![]()
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: سرمایهگذاری از سوی هندیها در بندر شهید بهشتی چابهار در حال انجام است و وقفهای در سرمایه گذاری ایجاد نشده، معافیتها هم به این بندر برگشته است.
سعید رسولی، مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی و معاون وزیر راه و شهرسازی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال ایلنا درباره ابهامات حضور اپراتور هندی در بندر چابهار و مسائل به معافیت این بندر اظهار داشت: سرمایهگذاری از سوی هندیها در بندر شهید بهشتی چابهار در حال انجام است و وقفهای در سرمایه گذاری ایجاد نشده، معافیتها هم به این بندر برگشته است.
وی ادامه داد: افراد اطلاعات درستی از وضعیت این بندر در اختیار ندارند و اطلاعات دقیقی از این بندر منتشر نشده و حتی برخی از مسئولان اطلاعات نادرست از این بندر در اختیار دارند. موضوع این است که گمان میکنند که کل منطقه و بندر چابهار در اختیار یک شرکت هندی قرار دارد که این تصویر و اطلاعات درستی نیست، بلکه تنها یک بخش از این بندر در اختیار اپراتور هندی قرار دارد. در سایر بخشهای دیگر بندر اشخاص حقیقی و حقوقی در حال سرمایهگذاری هستند.
