احتمالا واشنگتن شرکت‌های ایران را از ونزئلا حذف نکند

دبیر انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی ایران گفت: از آنجایی که حجم و ارزش مالی همکاری‌ها بین ایران و ونزوئلا در پروژه‌های بخش خصوصی بالا نبود، احتمالا آمریکا، پیمانکاران ایرانی را از این پروژه‌ها حذف نمی‌کند مگر اینکه حضور هر ایرانی با هر فعالیتی را در این کشور مزاحم ببینند و ریسک سیاسی حضور شرکت‌های ایرانی در ونزوئلا افزایش پیدا کند و این صورت شرکت‌های ایرانی از ونزوئلا خارج می‌شوند.

بهمن جاوید صالحی، دبیر انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره وضعیت حضور شرکت‌های ایرانی در ونزوئلا و  پروژه‌های به اجرا رسیده در این کشور از جمله ساخت چند هزار واحد مسکونی، راهسازی، بیمارستان و … اظهار داشت: درباره بحث ساخت چند هزار واحد مسکونی باید بگویم این پروژه سرمایه‌گذاری نبود و دو شرکت ایرانی به عنوان پیمانکار در این پروژه حضور داشتند که پروژه اول با موفقیت انجام و تحویل شد.

وی ادامه داد: این پروژه در دولت ریاست جمهوری احمدی نژاد در ونزوئلا به اجرا رسید اما دولت‌ها دخالتی در آن نداشتند و تنها برقرار کننده روابط بودند.

منبع

ایلنا

خروج از نسخه موبایل