بزرگ‌ترین تامین مالی بورس کالا در خدمت پروژه ۳ میلیون تنی ورق فولاد

شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر امروز یک‌شنبه ۱۹ بهمن‌ با انتشار اوراق سلف موازی استاندارد آهن اسفنجی در بورس کالای ایران موفق به تأمین مالی ۵۰ هزار میلیارد ریالی شد. منابع حاصل از این عرضه در جهت تأمین سرمایه در گردش و تسریع در اجرای پروژه ملی راه اندازی کارخانه تولید ۳ میلیون تنی ورق فولادی این شرکت می‌شود.


به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، بر اساس اطلاعیه عرضه بورس کالای ایران، امروز اوراق سلف موازی استاندارد آهن اسفنجی در نمادهای «عگهر۱»، «عگهر۲» و «عگهر۳» به تعداد ۲۰ میلیون و ۹۸۷ هزار و ۸۰۰ قرارداد و با قیمت پایه ۲٬۳۸۲٬۳۳۰ ریال برای هر قرارداد عرضه شد.

مطابق شرایط اعلام شده ۲ سناریو برای بازده این اوراق پیش‌بینی شده است: در صورت اعمال اختیار فروش توسط دارندگان اوراق با قیمت ۱۶۴ درصد قیمت پایه عرضه اولیه، بازدهی حداقل ۶۴ درصدی محقق خواهد شد. در صورت اعمال اختیار خرید از سوی شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر با قیمت ۱۷۰ درصد قیمت پایه عرضه اولیه، بازدهی حداکثر ۷۰ درصدی برای سرمایه‌گذاران به همراه خواهد داشت.

سررسید این اوراق دو سال پس از عرضه اولیه تعیین شده و دوره تحویل یک‌ماهه پس از تاریخ سررسید انجام می‌شود.

مجتبی نجم‌الدینی معاون مالی شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر، در خصوص تامین مالی این شرکت از طریق بورس کالای ایران به «کالاخبر» گفت: این اوراق با هدف تأمین مالی پروژه‌ای ملی منتشر شده است تا زمینه راه‌اندازی کارخانه تولید ۳ میلیون تن ورق فولادی به روش «هات شارژ» فراهم شود. این پروژه با پیشرفت فیزیکی ۹۷ درصدی و سرمایه‌گذاری اولیه ۱.۳۷۴ میلیارد یورویی، پس از بهره‌برداری در نیمه نخست سال آینده نقش چشم‌گیری در افزایش اشتغال و ارتقای تولید فولاد کشور خواهد داشت.

نجم‌الدینی اعلام کرد: الگوی تأمین مالی از مسیر بورس کالا، با پیوند دادن بخش واقعی اقتصاد به سرمایه‌گذاری، زمینه تقویت و شفافیت اقتصادی را فراهم می‌سازد.

خروج از نسخه موبایل