بانک و بیمهبیمه

۹۳ درصد مردم کشور بیمه هستند

معاون وزیر بهداشت گفت: با پیشرفت طرح تحول نظام سلامت در حوزه بیمه و خدمات درمانی اقدامات خوبی صورت گرفت و در حال حاضر پوشش بیمه‌ای مردم به ٩٣ درصد رسیده است، اما همچنان ٧ درصد مردم بیمه نیستند.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی، بر اساس اعلام وزارت بهداشت، ایرج حریرچی روز پنج شنبه درباره خدمات دولت در حوزه بهداشت و درمان افزود: اجباری شدن بیمه تمام آحاد مردم با انجام آزمون وسع تثبیت شد و به زودی ابلاغ می‌شود. این یعنی هر ایرانی که بیمه نیست، با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد.

معاون کل وزارت بهداشت اظهار داشت: تقدم پیشگیری و بهداشت بر درمان و نیز تقدم درمان سرپایی بر بستری، جزو اولویت‌های وزارت بهداشت در این دوره است.

وی ادامه داد: در این راستا اقدام به راه اندازی بسیج و پویش‌های ملی کرده و نخستین پویش را بر مبنای شناسایی و کنترل فشار خون افراد ٣٠ سال به بالا برنامه ریزی کردیم. در پویش ملی کنترل فشار خون، ٣٠ میلیون و ٧٠٠ هزار نفر مورد بررسی قرار گرفته و افرادی که از فشار خون خود اطلاعی نداشتند، شناسایی شدند.

حریرچی بیان کرد: ایجاد ایستگاه سلامت و تربیت سفیران سلامت در منزل گام بعدی وزارت بهداشت است. در سال‌های اخیر مهمترین دستاورد وزارت بهداشت، فراهم آوری خدمات بهداشتی و درمانی مطابق وسع و توان مالی مردم و نیز بر حسب محل سکونت آنها است و در این راستا مراکز بهداشت روستایی تکمیل شده و ۶ هزار پزشک در مناطق روستایی مشغول به خدمت شدند.

وی افزود: با وجود تحریم‌های خارجی، کمبود داروی کشور زیر یک درصد است، اما نارضایتی مردم در حوزه داروهای خارجی که تولید داخل نیز دارد، حس می‌شود. زیرا این داروها تجویز شده و مورد درخواست مردم است و بر اساس اصول اقتصاد مقاومتی و مصوبات مجلس، داروهایی که مشابه داخلی دارند، اجازه واردات نداشته و مردم این مساله را به عنوان کمبود تلقی می‌کنند. نیاز است که مردم به توانمندی دانشمندان و داروسازان ایرانی اعتماد کنند.

حریرچی گفت: قاچاق دارو را کتمان نمی‌کنیم، اما خوشبختانه این آمار را به حداقل ممکن رسانده و درصدد هستیم که کاهش دهیم و مردم می‌توانند با خاطری آسوده به داروهای موجود در داروخانه‌ها اعتماد کنند، ضمن اینکه نمی‌توان به طور قطع بیان کرد که هیچ خلافی در داروخانه‌ها رخ نمی‌دهد.

 

منبع
اقتصاد.آنلاین

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا