انرژی

عملکرد هفتگی قیمت نفت منفی شد

قیمت نفت در معاملات روز جمعه تغییر چندانی نداشت اما با کاهش نگرانیها نسبت به تنشهای ژئوپلیتیکی در خاورمیانه و دورنمای مبهم تقاضا برای نفت در چین، در مسیر ثبت دومین کاهش هفتگی متوالی قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی، بهای معاملات نفت برنت با ۲۹ سنت معادل ۰.۳ درصد افزایش، به ۸۷ دلار و ۱۴ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۳۶ سنت معادل ۰.۴ درصد افزایش، به ۸۲ دلار و ۸۲ سنت در هر بشکه رسید.

همچنین بخوانید

شاخص رسمی مدیران تولید بخش تولید چین از ۵۰.۲ واحد در سپتامبر، به ۴۹.۵ واحد در اکتبر کاهش یافت. قرائت پایین ۵۰ واحد، به منزله رشد منفی است. همچنین روز جمعه، یک نظرسنجی بخش خصوصی نشان داد که فعالیت بخش خدمات چین، در اکتبر با سرعت ملایمی رشد کرده است اما رشد فروش، به ضعیفترین نرخ در ۱۰ ماه گذشته رسیده و به دلیل ضعیف شدن اعتماد کسب و کار، اشتغال ثابت مانده است. این آمار، دورنمای تقاضای چین برای نفت را مبهم کرد.

در این بین، با ادامه محاصره نوار غزه توسط نیروهای رژیم صهیونیستی، نگرانیهای ژئوپلیتیکی همچنان در کانون توجه بازار ماند. کاخ سفید اعلام کرد به دنبال یک سلسله توقف در درگیریهای میان حماس و رژیم صهیونیستی است تا به افراد کمک کند به سلامت از غزه خارج شوند و کمکهای بشردوستانه وارد این منطقه شود.

هر دو شاخص روز پنج شنبه بیش از دو دلار در هر بشکه صعود کردند اما نفت برنت در مسیر ثبت حدود چهار درصد کاهش هفتگی و وست تگزاس اینترمدیت در آستانه ثبت سه درصد کاهش هفتگی قرار دارند.

بر اساس گزارش رویترز، بانک مرکزی آمریکا در نشست سیاست پولی هفته جاری خود، نرخ بهره را ثابت نگه داشت. بانک مرکزی انگلیس هم نرخ بهره را در بالاترین رکورد ۱۵ سال اخیر، حفظ کرد. نرخهای بهره ثابت، از قیمت نفت پشتیبانی کرده و باعث بهبود ریسک پذیری در بازارها شده است.

انتهای پیام

منبع

ایسنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا