بین الملل

قاچاق و سرقت تجاری۶۰۰ میلیارد دلاری در آمریکا/ چین؛ متهم ردیف اول

کمیسیون حقوق معنوی آثار آمریکایی اعلام کرد که سهم کالاهای قاچاق، عدم رعایت حقوق کپی رایت برای نرم افزارها و نیز جاسوسی اقتصادی به ۶۰۰ میلیارد دلار در سال افزایش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی به نقل از خبرگزاری فرانسه، گزارش کمیسیون حقوق معنوی آثار آمریکایی نشان می دهد که زیان وارد شده به اقتصاد این کشور از طریق کالاهای قاچاق، عدم رعایت قانون معنوی نرم افزارها یا همان کپی رایت و نیز سرقت رموز تجاری ۶۰۰ میلیارد دلار در سال است.  

این در حالی است که این میانگین این رقم در سال های اخیر ۲۲۵ میلیارد دلار بوده و اکنون به ۶۰۰ میلیارد دلار افزایش پیدا کرده است.

همچنین بخوانید

همچنین در این گزارش آمده که تنها سهم آسیب وارد شده به اقتصاد آمریکا به وسیله سرقت رموز تجاری بین ۱۸۰ میلیارد تا ۵۴۰ میلیارد دلار در سال است؛ ضمن اینکه کالاهای قاچاق هم بین ۲۹ تا ۴۱ میلیارد دلار به اقتصاد ایالات متحده ضربه وارد می کنند.

البته عدم رعایت قانون کپی رایت هم ضرر ۱۸ میلیارد دلاری را به اقتصاد این کشور وارد می کند.  

دفتر مدیریت اطلاعات ملی آمریکا، ضرر وارد شده به اقتصاد این کشور در حوزه جاسوسی اقتصادی با هک کردن رایانه ها را در سال ۲۰۱۵ میلادی ۴۰۰ میلیارد دلار اعلام کرد.

 البته کمیسیون حقوق معنوی آثار آمریکایی اعلام کرده که سهم کالاهای قاچاق مکشوفه چینی در ایالات متحده ۸۷ درصد است و این موضوع نشان می دهد که دولت چین سرقت حقوق معنوی را تشویق می کند.  

 مقامات آمریکایی بر این باور هستند که انتقال غیرقانونی نوآوری آمریکایی یکی از مهمترین موضوعات اقتصادی است که بر روی فضای رقابتی کسب و کار ایالات متحده تاثیر نامطلوبی می گذارد.

در همین حال واحد جرائم دیجیتالی شرکت مایکروسافت هم به تازگی فعالیت خود را در حوزه تشخیص عوامل فروش نرم افزارهای قاچاق به صورت آنلاین یا تجارت الکترونیکی در سایت های اندونزیایی فعال کرده تا مانع از فروش غیرقانونی نرم افزارها شود و تا حدودی هم ضرر وارده به اقتصاد آمریکا را از این طریق کاهش دهد.


منبع:مهر

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا