بانکبانک و بیمه

نقد سیاست های حوزه بانکی دولت


یک کارشناس بانکی با نقد سیاست های حوزه بانکی گفت: اگرچه کنترل مالی دولت در بانک ها خوب بود، اما به دلیل کاهش درآمد نفت بدهی دولت به بانک ها افزایش یافت و این عامل کاهش تسهیلات دهی بانک ها به بخش تولید شد.

به‌گزارش آرمان اقتصادی (ecoideal)،سید بهاء الدین حسینی هاشمی با اشاره به دستاوردهای دولت یازدهم به خبرآنلاین اظهارداشت: یکی از موفقیت های دولت یازدهم دوری از تصمیم های هیجانی بود؛این دولت در رفع تحریم ها به جز بخش بانکی موفق بود زیرا اگر تحریم ها با شدت گذشته ادامه می یافت،اقتصاد ایران باید منتظر بحران های شدیدی بود که با رفع تحریم ها جلوی پیشروی بیشتر آنها گرفته شد.
وی افزود: این دولت در زمینه حمل و نقل هوایی و دریایی توفیقات خوبی داشته است؛ صادرات کالاهای غیرنفتی افزایش موفقی داشته و در این زمینه محدودیت ها برداشته شد.اما موفقیت عمده ای که بتواند اقتصاد را از زمین گیری خارج کند ، در گرو توسعه روابط بین الملل است.
این کارشناس اقتصادی در ادامه با نقد برخی از سیاست های دولت نیز گفت: البته دولت در بخش برنامه هایی که برای خروج ار رکود داشت، به نظر من خیلی موفق نبود. به این دلیل که سیاست های دولت انقباضی بود و از سویی سیاستهای توسعه ای برای رونق وجود نداشت.
او با بیان اینکه تقویت تقاضا و افزایش درآمد مردم موجب خروج از رکود می شود،تصریح کرد: وقتی تقاضا افزایش نیابد، اشتغال زیادی هم به تبع آن ایجاد نمی شود.
حسینی هاشمی با نقد سیاست های حوزه بانکی هم گفت: اگرچه کنترل مالی دولت در بانکها خوب بود، اما به دلیل کاهش درآمد نفت بدهی دولت به بانکها افزایش یافت و این عامل کاهش تسهیلات دهی بانکها به بخش تولید شد.
او بخش اعظم بدهی دولت را  ناشی از بخش بدهی به پیمانکاران ذکر کرد و گفت:اگر این بدهی پرداخت شود، می تواند سبب رونق اقتصاد شود.
این اقتصاددان با بیان اینکه بخش بانکی در مذاکرات بین المللی توفیق چندانی نداشت، ابراز امیدواری کرد که سال آینده  با اینحال در سال پر رونقی برای اقتصاد باشد و  مولفه های اقتصادی مثل عواملی که باعث افزایش درآمد و اشتغال شود، ایجاد شود.

همچنین بخوانید


همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا