بانک و بیمهپرداخت الکترونیک

معرفی انواع شیوه‌های پرداخت غیرحضوری فطریه

عید فطر از مهم‌ترین جشن‌ها و اعیاد مسلمانان است و پرداخت زکات فطریه در این روز بر مسلمانان واجب است.

اگر شما جز کسانی هستید که دوست دارید فطریه یا کفاره خود را بدون زحمت بیرون رفتن از خانه و غیرحضوری پرداخت کنید، این مطلب را بخوانید.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی و به نقل از راه پرداخت،  در این مطلب تعدادی از روش‌های پرداخت غیرحضوری فطریه را معرفی می‌شود.

 

اپلیکیشن ایوا

اپلیکیشن ایوا که متعلق به شرکت پرداخت الکترونیک سداد است، خدمتی تحت عنوان «وجوهات شرعی» دارد که از طریق آن می‌توانید فطریه خود را پرداخت کنید. در این گزینه، پس از انتخاب دریافت‌کننده وجوهات، موضوع و نوع وجه را انتخاب و مبلغ را به ریال وارد کنید. سپس اطلاعات کارت‌بانکی خود را ثبت کرده و گزینه پرداخت را کلیک کنید. درصورتی‌که سوالی در خصوص وجوهات دارید، می‌توانید با شماره‌های ارائه شده مربوط به دفاتر مراجع تقلید تماس بگیرید.

اپلیکیشن ایوا قابل‌نصب روی سیستم‌عامل‌های اندروید و iOS است و آن را می‌توانید از کافه بازار، گوگل‌پلی و یا سایت شرکت پرداخت الکترونیک سداد به آدرس www.ivaapp.com دانلود کنید.

 

اپلیکیشن پات

اپلیکیشن پات متعلق به شرکت کارت اعتباری ایران کیش است و قابل‌نصب روی سیستم‌عامل‌های اندروید و iOS است؛ برای دانلود اپلیکیشن پات می‌توانید از طریق کافه بازار، گوگل‌پلی، مایکت و خود سایت شرکت ایران کیش به آدرس www.kiccc.com اقدام کنید. از طریق گزینه «فطریه» که در این اپلیکیشن قرار داد، می‌توانید فطریه عام خود را پرداخت کنید.

 

اپلیکیشن فطرآنلاین

بانک صادرات ایران (شرکت هوشمند سپهر) با همکاری کمیته امداد، سازمان بهزیستی و موسسه خیریه کهریزک اپلیکیشن فطر آنلاین را راه‌اندازی کرده است. در این اپلیکیشن، معیارهایی مانند استانی که فطریه از آن پرداخت شده، سیادت، نوع فطریه، مبلغ آن بر اساس نظر مراجع تقلید و همچنین کفاره روزه لحاظ شده است.

در اپلیکیشن فطر آنلاین امکان محاسبه و واریز مستقیم فطریه و کفاره روزه‌داران به‌صورت آنلاین امکان‌پذیر است و واریز کنندگان می‌توانند انتخاب کنند وجوهاتشان به‌حساب کدام موسسه از میان موسسه خیریه کهریزک، سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) واریز شود. این اپلیکیشن قابلیت محاسبه فطریه بر اساس قوت غالب (نان یا برنج) و محاسبه کفاره و فطریه برحسب تعداد نفرات اعضای خانوار را دارد.

اپلیکیشن فطرآنلاین را می‌توانید از طریق مایکت دانلود و نصب کنید. توجه داشته باشید که این اپلیکیشن نسخه iOS ندارد.

 

اپلیکیشن فطریه

بانک پاسارگاد، اپلیکیشن فطریه را برای سیستم‌عامل‌های اندروید، جهت تسهیل در پرداخت و جمع‌آوری فطریه و کفاره روزه‌داران راه‌اندازی کرده است. این اپلیکیشن توسط شرکت نوپاد (خدمات فناوری نوآور پاسارگاد)، از شرکت‌های گروه مالی پاسارگاد، بر بستر کد دستوری #۷۲۰* به سازمان بهزیستی کشور، ارائه شده ‌است که از طریق آن تمامی وجوه دریافتی به حساب این سازمان واریز خواهد شد.

این اپلیکیشن قابلیت محاسبه فطریه بر اساس قوت غالب (نان یا برنج) و تعداد نفرات را داراست. همچنین یک منو به پرداخت کفاره اختصاص یافته که کفاره‌ی روزه‌های قضا شده عمدی یا غیرعمدی را نیز محاسبه می‌کند. این اپلیکیشن را می‌توانید از طریق کافه بازار دانلود کنید.

 

پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری

همچنین فطریه خود را می‌توانید از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری به آدرس www.leader.ir نیز پرداخت کنید. پس از مراجعه به این سایت، گزینه «پرداخت وجوهات شرعی» را از قسمت بالای سایت انتخاب و اقدام به پرداخت فطریه کنید.

 

سامانه پرداخت آنلاین خیریه شعف

خیریه شعف در راستای کمک به نیازمندان برای ارائه هرچه بهتر نیکوکاری‌های مردم به نیازمندان، سامانه پرداخت فطریه آنلاین خود را راه‌اندازی کرده است. برای پرداخت فطریه از طریق سامانه پرداخت خیریه شعف باید به آدرس http://shaaf-charity.ir مراجعه کنید و با پر کردن اطلاعات خواسته شده، فطریه خود را پرداخت کنید.

 

درگاه‌های الکترونیکی پست‌بانک ایران

وجوه شرعی فطریه عام و سادات و همچنین کفاره روزه به‌منظور کمک به ایتام و نیازمندان تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور توسط پست‌بانک‌ ایران به‌صورت الکترونیکی از طریق درگاه‌های اینترنت بانک، همراه‌بانک و دستگاه‌های خودپرداز  این بانک در سراسر کشور دریافت می‌شود.

پرداخت فطریه توسط دستگاه‌های خودپرداز این بانک، از طریق منوی سایر خدمات بخش نذورات و کمک‌های مردمی به‌وسیله تمامی کارت‌های عضو شبکه شتاب صورت می‌گیرد. همچنین از طریق درگاه اینترنتی این بانک به نشانی www.postbank.ir منوی «پرداخت اینترنتی فطریه و کفاره» نیز می‌توان این کار را انجام داد. همراه‌بانک پست‌بانک ایران نیز روش دیگری است که قابل‌نصب روی سیستم‌عامل‌های اندروید و iOS است.

 

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا