ارتباطات و فناوري اطلاعاتامور زیربنایی

تبیین نقش کلیدی ۳ بانو در ۳ پروژه ماهواره‌ای

با برگزاری اولین رویداد زنان در صنعت فضایی؛ نقش ۳ بانو در پروژه ماهواره‌های "ناهید۱"، "پیام" دانشگاه امیرکبیر و "دوستی" دانشگاه شریف تبیین می‌شود.

به گزارش آرمان اقتصادی، فاطمه علیمردانی، دبیر اولین رویداد زنان در صنعت فضایی ایران، اهداف برگزاری این رویداد را معرفی نقش زنان در توسعه علمی و فناوری حوزه فضایی کشور و دستاوردهای آنها در این عرصه، صیانت و تقویت نقش زنان در عرصه‌های علمی، پژوهشی و آموزشی، اعتمادسازی بیشتر برای توسعه همکاری بانوان در حوزه‌های تخصصی طراحی و ساخت فضاپیما، توانمندسازی بیشتر و افزایش خودباوری بانوان در تعامل با سایر بازیگران حوزه فضایی و نهادینه شدن نقش زنان در ساختار تشکیلات فضایی کشور برشمرد.

وی ادامه داد: در رویداد حاضر نیز زنان متخصص و فناور از دانشگاه‌های صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف، سازمان فضایی، پژوهشگاه هوا فضا، پژوهشگاه ارتباطات‌ و پژوهشگاه فضایی ایران حضور دارند و به بیان نقش و ماموریت خود در طراحی و ساخت ماهواره و سازه‌های فضایی و زیر سیستم‌های مختلف آن و خدمات فضا پایه و همچنین زیست فضا، برنامه‌ریزی و کنترل پروژه و استارتاپ می‌پردازند.

همچنین بخوانید

علیمردانی برگزاری سه پنل با عناوین “نقش بانوان در توسعه فناوری و خدمات فضایی” و “تجربیات تخصصی بانوان در توسعه فناوری و خدمات فضایی” و “چالش‌ها و فرصت‌های زنان در حوزه فضایی کشور را از برنامه‌های این رویداد دانست و اظهار کرد؛ در پنل اول نقش ۳ بانو که در پروژه ماهواره‌های “ناهید۱”، “پیام” دانشگاه امیر کبیر و “دوستی” دانشگاه شریف حضور داشتند، تبیین خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در پنل دوم ۱۰ بانوی فناور به بیان فعالیت‌ها و نقش مهم خود در توسعه فناوری فضایی خواهند پرداخت.

دبیر اولین رویداد تخصصی زنان در صنعت فضایی به بیان فعالیت بانوان در پژوهشگاه فضایی ایران اشاره کرد و گفت: از سال ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۸ حدود ۳۹۳ عنوان مقاله از سوی بانوان این پژوهشگاه منتشر شده است که یک سوم کل مقالات پژوهشگاه را شامل می‌شوند.

وی انتشار ۳۸ مقاله ISI ، تعداد ۹ ثبت اختراع، ۲۳ مقاله ISC، تالیف ۸ کتاب و تدوین ۱۳ استاندارد ملی را از دیگر دستاوردهای بانوان این پژوهشگاه اعلام کرد.

به گزارش آرمان اقتصادی، در این رویداد مهندس مریم موسوی نقش خود را در پروژه ماهواره “ناهید۱”، مهندس وفا صدقی نقش خود در پروژه ماهواره “پیام” و مهندس مینا بیات نقش خود در پروژه ماهواره “شریف ست” (دوستی) را تشریح خواهند کرد.

انتهای پیام

منبع

ایسنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا