ارتباطات و فناوري اطلاعاتامور زیربنایی

اختصاص سالانه ۳۰۰ میلیارد تومان برای ارتباطات مناطق کمتر برخوردار

وزیر ارتباطات با بیان اینکه در شهرها در زمینه ارتباطات امکانات خوبی داریم اما در مناطق کمتر برخوردار، روستاها و مناطق مرزی کمبود داریم گفت: برای افزایش این امکانات در مناطق کمتر برخوردار سالانه ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه می‌کنیم و به دنبال فراهم کردن خدمات مختلف به روستاها هستیم.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی، در آستانه راه‌اندازی فاز سوم شبکه ملی اطلاعات، امروز ایرانسل ۲۳ پروژه و دستاورد خود را در فاز سوم این شبکه با حضور وزیر ارتباطات، مدیر عامل این شرکت و استاندار تهران رونمایی کرد.

محمود واعظی – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات – در این مراسم با بیان این که باید زیرساخت‌های ICT بستری برای تحول صنعت و سایر حوزه‌ها باشد، گفت: تکنولوژی ما باید علاوه بر خدمت در حوزه خودمان، در حوزه‌های صنعتی نیز متمرکز باشد و برای این کار لزوم سرمایه‌گذاری خارجی احساس می‌شود.

همچنین بخوانید

او با اشاره اینکه پروژه های انجام شده در ایرانسل مورد نیاز کشور  و مورد توجه بوده است، گفت:  اگر به همین صورت به فعالیت در بخش ICT  کشور ادامه دهیم، عقب افتادگی این بخش در چهار سال گذشته را جبران می کنیم.

واعظی پروژه شبکه ملی  اطلاعات را مهمترین پروژه دولت یازدهم عنوان و اظهار کرد : وزارت ارتباطات و دولت همه توان خود را برای راه اندازی این شبکه گذاشت و در ادامه کار بدلیل عظمت این پروژه متوجه شدیم بدون بخش خصوصی نمی توانیم این پروژه را به سرانجام برسانیم.  

او با تاکید به اینکه دولت و بخش خصوصی و دانشگاه‌ها باید در کنار هم کار کنند، افزود : تمام کارهای انجام شده در این حوزه با حضور این سه بخش انجام شده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: دنیا در حال تغییر است و اگر می خواهیم از تکنولوژی های روز دنیا عقب نمانیم باید این الگوی همکاری بین دولت، بخش خصوصی و دانشگاه را در بخش‌های مختلف کشور هم اجرا کنیم.

وی با اشاره به افتتاح از ۲۳ پروژه ایرانسل در این مراسم گفت: این پروژه ها هر کدام مشکلی را در کشور حل می کند و در ضمن با ایجاد کسب و کارهای جدید،   اشتغال ایجاد می کند.

واعظی با اشاره به افزایش‌های چند ده برابری در تمام شاخص های ارایه خدمات در شرکت ایرانسل، خاطر نشان کرد: این آمار نشان از این دارد که مردم تشنه این خدمات بودند و ایرانسل هم توانسته این سرویس ها و خدمات مورد نیاز مردم را ارایه کند.

وی تاکید کرد: با این حجم دیتایی که مشترکین از ایرانسل استفاده می کنند،  ایرانسل به بزرگترین مصرف کننده دیتای کشور تبدیل شده است.

وزیر ارتباطات به وجود رقابت در این حوزه اشاره و اظهار  کرد:  اگر اپراتوری تصور کند وضعیت خوبی دارد، آن روز مرگ اپراتور است و باید همیشه طرح های جدید و نو آورانه ارایه کنند.

وی در همین راستا ارتباط ایرانسل با دانشگاه را خوب توصیف کرد و خواستار ادامه این ارتباط توسط ایرانسل شد.  

واعظی شرکت ایرانسل را یکی از شرکتهایی عنوان کرد که در دوران تحریم و بعد از آن توانسته شریک خارجی داشته باشد و موفق شود که  این الگو در صنایع و بخش های دیگر هم باید توسعه داشته باشد.

او یادآور شد: اگر قرار است سالی ۹۵۰ شغل بر اساس برنامه ششم توسعه ایجاد کنیم؛   باید سرمایه گذاری خارجی در کشور انجام شود.

وی افزود : امروز خدمات اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، ۵G و بیگ دیتاها در خدمت توسعه صنعت قرار گرفته و بستر انقلاب چهارم توسعه در این بخش است و جایگاه ما بگونه ای است که باید به توسعه صنعت هم توجه کنیم و با این زیر ساخت، جهشی در صنعت کشور داشته باشیم.

وی تصریح : البته در کنار ارایه اینترنت در روستاها باید خدمات الکترونیکی نیز در این بستر ارایه شود، در غیر این صورت اینترنت باعث سرگرمی بدون توسعه یافتگی روستاییان می شود.

واعظی به مدیران شرکت ایرانسل توصیه کرد که به عنوان زکات کار خود برای بهتر شدن امکانات ارتباطی در روستاها و مناطق کمتر برخوردار  نیز تلاش کنند.

 وی از مدیران ایرانسل خواست با طراحی بسته های ترکیبی، تعرفه های خود را کاهش دهند  تا مردم راحت‌تر  از موبایل و اینترنت استفاده کنند و هزینه اینترنت در سبد خانوار سنگین نباشد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات محصولات تولید داخل در این حوزه را بسیار خوب ارزیابی کرد و افزود:  لازم است با استفاده از محصولات ایرانی نهضت تولید محصولات داخلی راه بیاندازیم.

علیرضا قلمبر دزفولی، مدیر عامل ایرانسل هم در ابتدای این مراسم گفت: یکی از دستاورد های شبکه ملی اطلاعات محاسبه ترافیک داخل با تعرفه نیم بهاست و همین کاهش تعرفه با کاهش هزینه ۷۰۰ میلیارد تومانی، برای مشترک ایجاد می کند.

 وی رشد گوشی‌های هوشمند را یکی دیگر از دستاوردهای شبکه ملی اطلاعات عنوان کرد و از  افزایش ۲.۷ درصدی گوشی‌های هوشمند، خبر داد.

 دزفولی تصریح کرد: در طول یک سال گذشته ۳۰۰ درصد رشد ترافیک ۴G داشته ایم و رشد ۱۵ برابری شبکه پهن باند در شبکه ایرانسل را شاهد بوده ایم.

 او به طراحی بسته های متنوع اینترنت ایرانسل متناسب با نیاز های مشتریان اشاره کرد و گفت : مشترک ایرانسل با اپلیکیشن  “ایرانسل من” از وضعیت خود در زمینه باقیمانده حساب و بسته های موجود، مطلع می شود.

 مدیر عامل ایرانسل از راه اندازی سیم کارتهای یکی از اپراتور های مجازی طرف قرارداد با ایرانسل خبر داد و یکی از همین سیم کارت ها را در این مراسم به صورت آزمایشی تست کرد و در ادامه از انجام پروژه اینترنت اشیا در ایرانسل خبر داد.

 وی پروژه‌های افتتاح شده امروز را  ۹ پروژه در فاز سوم شبکه ملی اطلاعات بیان کرد و افزود: امروز ۲۵ هزارمین سایت را در شبکه ایرانسل، رونمایی می کنیم.

 دزفولی به توسعه شبکه CDN از ۴ به ۷ عدد اشاره کرد و تاکید کرد: در این فاز توسعه مراکز داده و ترافیک داخلی اتفاق افتاده است.

 این مقام مسوول یادآور شد: توسعه زیر ساختهای مدیریت دسترسی اینترنت به وسیله  گیت وی اهواز یکی دیگر از پروژه های ایرانسل است که باعث ارتقا لینک های دیتاتمام گیت وی به ظرفیت ۱۰۰ گیگا بیت بر ثانیه شده است.

 وی بهره برداری از مرکز امنیت شبکه را هشتمین پروژه افتتاح شده امروز ، عنوان کرد: دزفولی در ادامه این جلسه از خدمات جدید ایرانسل به عنوان پروژه های دیگر امروز اشاره کرد و  بهره برداری تجاری از نخستین شبکه گسترده NB-IOT در ایرانسل را یکی از این خدمات معرفی کرد.

 او همچنین رونمایی از تلویزیون اینترنتی لنز، در بستر وب را  یکی دیگر از پروژه های خدماتی ایرانسل، اعلام کرد .

 مدیر عامل ایرانسل از تعرفه و پیشنهاد جدید سیم‌کارت های دائمی در این شرکت خبر داد و اضافه کرد: قیمت این سیم‌کارت ها ۶۰۰ هزار ریال با تعرفه ۳۳۳ ریال طراحی شده است.

 وی تصریح کرد: پلت‌فرم جذب مشترک بر روی تبلیغات آنلاین، پلت فرم پرداخت مستقیم سرویس های دیجیتال، برنامه های کاربردی  با عقد قرار داد با ۳۰ مجموعه تولید کننده محتوا، سرویس تبلیغات هدفمند بر بستر تلفن همراه، خدمات cloud PBX ، خدمات Hotline ، خدمات دولت همره (الکترونیک) و خدمت تجاری مدیریت ناوگان حمل و نقل و مدیریت ماموریت ها  از پروژه های دیگر ایرانسل، در فاز سوم شبکه ملی اطلاعات  است.

مدیر عامل ایرانسل به  ۳ پروژه انتهایی این شرکت اشاره کرد و گفت:  هسته شبکه NFV/SDN cloud  ، بهره برداری تجاری از هسته شبکه ۵G/NB/IOT/ cloud و بهره برداری آزمایشی از نخستین شبکه رادیویی مبتنی بر تکنیک های ۵G  از جمله این پروژه ها است.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا