انرژی

کارگاه دانشگاه شریف برای کشورهای حاشیه اقیانوس هند

«کارگاه بین‌المللی استحصال املاح و مواد شیمیایی از آب‌های شور برای کشورهای حاشیه اقیانوس هند» با حضور پژوهشگران و دانشمندان داخلی و خارجی و به منظور گسترش همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، در پژوهشکده علوم و فناوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی، در آیین افتتاحیه این کارگاه دوروزه بین‌المللی که از سوی انستیتو آب و انرژی دانشگاه صنعتی شریف و همکاری مرکز منطقه‌ای علوم و انتقال فناوری اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند برگزار شد، دکترمحمدرضا موحدی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف گفت: در این کارگاه به دنبال پیدا کردن راه‌هایی برای استفاده بهتر از آب و محیط زیست هستیم.

وی به قدمت ۵۰ ساله انستیتو آب و انرژی شریف اشاره کرد و افزود: تاسیس چنین پژوهشکده‌ای در پنجاه سال پیش، نشان از اهمیت بحث آب و محیط زیست در دانشگاه صنعتی شریف دارد.

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف ابراز امیدواری کرد: طی برگزاری این کارگاه و با استفاده از تجربیات و تبادل نظر دانشمندان داخلی و خارجی راه‌هایی برای بهبود وضعیت محیط زیست در کشور و منطقه ایجاد شود.

در ادامه این نشست دکترعلیرضا دائمی، معاون سابق وزیر نیرو در سخنرانی خود به بیان وضعیت «مدیریت منابع آبی در ایران» پرداخت.

همچنین دکترمجید عباسپور، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف نیز سخنرانی تخصصی خود را با عنوان «استحصال آب شیرین از منابع دریایی» ارائه کرد.

در این کارگاه دو روزه سه نشست تخصصی با موضوعات؛ اثرات محیط زیستی تخلیه شورابه، کاربرد دوگانه واحدهای گندزدایی آب و عناصر ارزشمند و نایاب برگزار خواهد شد.

بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم ، «کارگاه بین المللی استحصال املاح و مواد شیمیایی از آبهای شور برای کشورهای حاشیه اقیانوس هند» طی روزهای ۲۳ و ۲۴ مهرماه ۹۸ در پژوهشکده علوم و فناوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف برپاست و دانشمندان و پژوهشگرانی از کشورهای ایتالیا، هند، عمان، سریلانکا، تانزانیا، چین، بنگلادش در این نشست حضور دارند.

انتهای پیام

 

منبع

ایسنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا