امور زیربناییراه و ساختمان

استان لرستان را در تامین برق خودکفا می‌کنیم/ بدهی ۱۰۰۰ میلیارد تومانی وزارت نیرو به بنیاد

رئیس بنیاد مستضعفان اظهار داشت: قرار بر این است که بخشی از طلب ما از وزارت نیرو در اختیار مپنا قرار بگیرد و وزارت نیرو این مطالبات را به مپنا پرداخت کند و شرکت مپنا هم با این پول بخش عمده توربین‌سازی را انجام می‌دهد.

به گزارش آرمان اقتصادی،، پرویز فتاح در مراسم تفاهمنامه سه‌جانبه برای توسعه نیروگاه خرم‌آباد با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ یک واحد بخار از این نیروگاه وارد مدار می‌شود، گفت: ظرفیت نیروگاه خرم‌آباد به ۵۰۰ مگاوات می‌رسد اما میزان مصرف استان لرستان بیش از ۶۰۰ مگاوات است. بنابراین ظرفیت موجود کفاف برق‌رسانی به تمام استان را نمی‌دهد.

وی افزود: از این رو وارد تفاهم سه‌جانبه با مپنا و وزارت نیرو شدیم تا توسعه نیروگاه خرم‌آباد به اجرا برسد که امروز تفاهمنامه احداث فاز دوم نیروگاه خرم‌آباد با ظرفیت ۵۰۰ مگاوات جدید منعقد می‌شود و از این رو ظرفیت سیکل ترکیبی خرم‌آباد به ۱۰۰۰ مگاوات می‌رسد.

رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه بنیاد در این پروژه سرمایه‌گذار است، اظهار داشت: مپنا سازنده توربین و احداث کننده است و وزارت نیرو هم به عنوان مالک صنعت نیرو حضور دارد و خرید تضمینی برق را برعهده خواهد داشت.

فتاح با بیان اینکه افتخار می‌کنم این پروژه برای استان لرستان که شایسته خدمت‌رسانی است و به اجرا می‌رسد، گفت: تا پایان سال ۱۴۰۰ استان لرستان از نظر تامین برق خودکفا می‌شود و حتی امکان برق‌رسانی به سایر استان‌ها هم ایجاد خواهد شد.

وی از سرمایه‌گذاری ۷۰۰۰ میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان در این پروژه خبر داد و گفت: در فاز اول ۲۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کردیم. تا پایان سال آینده هم ۱۷۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری خواهد شد. مجموع سرمایه‌گذاری بنیاد مستضعفان برای این نیروگاه به ۷۰۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

رئیس بنیاد مستضعفان با تاکید بر اینکه برای ساخت نیروگاه‌ها معطل تحریم نمی‌شویم، گفت: توربین‌های فاز جدید توان تولید بیشتری از توربین‌های فاز قبلی دارند و فاز دوم را به سرعت به اجرا می‌رسانیم.

فتاح با تاکید بر اینکه وزارت نیرو ۱۰۰۰ میلیارد تومان به بنیاد مستضعفان بدهکار است، گفت: طبق این تفاهمنامه، قرار بر این است که بخشی از طلب ما از وزارت نیرو در اختیار مپنا قرار بگیرد و وزارت نیرو این مطالبات را به مپنا پرداخت کند و شرکت مپنا هم با این پول بخش عمده توربین‌سازی را انجام می‌دهد.

منبع

ایلنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا